27-jarige tragisch overleden in het verkeer – politie Suriname – video foto’s

Politie Suriname Nederland verkeer Nickerie

Wat een tragisch bericht. Wederom families in diepe rouw gedompeld op tweede kerstdag in Suriname. 1 dode en 2 gewonden na een verkeersongeval. Helpen jullie mee met de condoleances?

Bekijk hier het officiële politiebericht omtrent de dood van een jongeman in Suriname. Lees wat er precies is gebeurd en bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer, video en foto’s. We wensen de familie veel sterkte met dit veel te vroege en plotselinge verlies.

Politie Suriname schreef: Verkeersongeval met één dode en twee gewonden te Waldeck: Bij een verkeersongeval op zondag 26 december omstreeks 08:30 uur aan de Dehliweg is de 27-jarige autobestuurder Ditadj Jipath ter plaatse komen te overlijden.

De politie van het bureau Waldeck kreeg een melding van een verkeersongeval op eerder vermelde locatie. Daar aangekomen bleek het te gaan om een personenauto met drie inzittenden die over de Dehliweg reden. Door tot nog toe onbekende reden raakte het voertuig van de weg en reed een steunpaal van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) kapot. De auto sloeg vervolgens over de kop en kwam met de vier wielen in de lucht in de langs de weg lopende goot terecht.

De bestuurder Ditadj liet ter plaatse het leven, terwijl de twee mede-inzittenden letsels hebben opgelopen en met de ambulance werden afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum. Beiden zijn ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

Bekijk foto’s en een video. Geef het door aan belangstellenden:

Dhiradj Jipat

Politie Suriname Nederland verkeer Nickerie Politie Suriname Nederland verkeer Nickerie

Lees ook:

Kan degene die mijn broertje vandaag dood heeft gereden aub contact maken? foto’s