Video – “Ik ging naar Nederland met bolletjes in mijn buik”

geld verdienen Nederland Paramaribo bolletjes slikken

Ze ontmoette een bekende Surinamer. Ze werd verliefd. Hij brak haar hart. Dat resulteerde in veel ellende, pijn en verdriet en zelfs tot intiem misbruik. 

Het openhartige en eerlijke levensverhaal van Griëlda uit Paramaribo. Ze heeft een kans genomen door bolletjes te slikken. Even geld verdienen in Nederland….dacht ze. Ze vertelt gedetailleerd hoe ze dit allemaal heeft gedaan. Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Het kan een les en een boodschap zijn voor anderen die eraan denken om ook een kans te nemen!

Als mens maken wij verschillende keuzes in het leven. Niet altijd resulteren onze keuzes in een positieve uitkomst. Dit heeft ongetwijfeld een impact op ons. De impact verschilt natuurlijk van situatie tot situatie en van persoon tot persoon. Soms is de impact heel groot en het doet ons heel veel pijn, maar we kiezen er liever voor om het aan niemand te vertellen. We zijn bang om het te bespreken. Wanneer we niet verwerken en niet leren, bestaat de kans dat we op dezelfde manier doorgaan, waardoor we steeds dieper een in dal belanden.

Student uit Nederland op de luchthaven betrapt met bolletjes in zijn onderbroek – politie Suriname

Toepie deelt haar life experience met ons. Het is heel indrukwekkend. Het begint met een gebroken hart. Het gaat door met heel veel ellende, pijn en verdriet. Van verslaving tot intiem misbruik maakte zij mee. De doorsnee burger zal zich niet kunnen indenken dat 1 persoon in 1 leven zoveel kan meemaken. Het mooie van dit verhaal is dat het overgaat van duisternis naar licht. Een overwinning! Alle details deelt Toepie met ons.

De keuzes in ons leven hebben consequenties. We zien steeds weer dat mensen soms keuzes maken die resulteren in ellende, maar op het moment ze ervoor kiezen om eruit te leren en te groeien zien ze een hele verandering in het leven.

Wie ben ik om te oordelen? Ik ben blij om te kennen en het is een eer dat ik dit verhaal heb mogen horen en mag delen met jullie. Thank you Toepie, om zo open te zijn en dit met mensen te delen. We doen het met 1 doel: het licht zijn voor de mensen die op dit moment in het duisternis zijn.

Ik was gebroken en wist niet wat verwerken was – A Life Experience – Griëlda Gojo

Bekijk via Facebook:

Bekijk via Youtube:

Lees ook:

Vrouw gepakt met bijna 60.000 euro aan bolletjes in haar buik – buitenland

Video – “Het leek alsof hij sliep en zijn lichaam was nog warm”

Video – “Voor de buitenwereld had ik een perfect leven”

Video – “Esten Cohen uit Suriname heeft een spierziekte”

Video – “Van het 1 kwam het ander en ik raakte zwanger”

Video – “Binnen 1 week zijn vader, moeder en dochter overleden”