Onze lieve en zorgzame vader Ramnarain Doekhi is heengegaan in Suriname – foto’s

Vader Doekhi Baas Ram Suriname Nederland Paramaribo

Onze vader was voor velen bekend als Henny en Baas Ram. Hij was werkzaam bij Betonbedrijf Jankipersad & Zonen en hij was buschauffeur van lijn 3.

Hierbij maken de verdrietige kinderen het overlijden van hun vader Ramnarain Doekhi bekend. Lees het bericht voor meer informatie en bekijk de gedeelde foto’s. Let op: De gegevens van de uitvaart zijn bekend. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en alle overige nabestaanden veel sterkte met dit verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Aum asoto ma Sadgamaya,
tamaso ma jyotirgamaya,
mrtyorma’mrtam gamaya

Met een heel zwaar hart, maar dankbaar voor de jaren waarin wij lief en leed met elkaar hebben mogen delen, maken wij bekend dat na een kortstondig ziekbed van ons is heengegaan, onze lieve en zorgzame vader, schoonvader, grootvader en overgrootvader, dhr.

Ramnarain Doekhi
m.b.a Henny en Baas Ram

14 maart 1939 – 23 december 2021

Hij bereikte de leeftijd van 82 jaar.
In leven was hij werkzaam bij Betonbedrijf Jankipersad & Zonen en tevens was hij buschauffeur van lijn 3.

Uitvaart

De rouwzitting is op zondag 26 december 2021 van 18:00u tot 19:00u.

Op maandag 27 december 2021 zal er vanaf 10:00u gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid ten huize van de overledene aan de Sewbarathmisserstraat no. 94. Daarna vertrekt de stoet om 12:00u naar het crematieoord te Weg naar Zee, alwaar de crematie zal plaatsvinden om 14:00u.

Namens de diep bedroefden:
Ronny Doekhi en gezin
Joan Doekhi en gezin
Clyde Doekhi en gezin
Erwin Doekhi en gezin
Regilio Doekhi en gezin
Ravin Doekhi en gezin
Ghaitrie Doekhi en gezin

Gelieve de Covid-19 maatregelen in acht te nemen!

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden.

Vader Doekhi Baas Ram Suriname Nederland Paramaribo Vader Doekhi Baas Ram Suriname Nederland Paramaribo Vader Doekhi Baas Ram Suriname Nederland Paramaribo Vader Doekhi Baas Ram Suriname Nederland Paramaribo Vader Doekhi Baas Ram Suriname Nederland Paramaribo