Wesje 50 jaar! Happy birthday in heaven – Uitgebreide foto en video reportage

Wesje 50 jaar birthday heaven Nederland Suriname

Vandaag, donderdag 23 december 2021 zou Wesje zijn 50ste verjaardag vieren. Maar helaas: Onze Sranan Star, Stephen Westmaas is 10 jaar geleden overleden in een car-crash te Coronie. Ook zijn neef Marlon Stuart, bekend als de danser Turbo, kwam bij dit ongeval om het leven. Velen in Suriname maar ook in Nederland herinneren zich deze dag nog als gisteren. Jij ook?

Helpen jullie mee met een big up voor die twee. Ze vieren misschien wel een heel groot feest daarboven..(hier beneden mag het niet). Bekijk nogmaals de video en fotoreportage. Ook de video van hun uitvaart. Geef het door aan belangstellenden.

Wesje 50 jaar birthday heaven Nederland Suriname

In april deelden we onderstaand memorial bericht. Toen waren de twee Surinamers precies 10 jaar geleden overleden:

Het is 23 april 2011. Stephen Westmaas ‘Wesje’, cabaretier, muzikant en presentator is op jonge leeftijd van 39 samen met zijn neef breakdancer Marlon ‘Turbo’ Stuart, 42 jaar van Turbo Squad, omgekomen bij een verkeersongeval nabij Coppenamepunt. In 1 klap uit ons midden! Vandaag precies 10 jaar geleden. Bekijk de uitgebreide foto en video reportage. En lees de vele oude en nieuwe condoleances van bekende en onbekende mensen. Bekijk ook de indrukwekkende video van de uitvaart.
Weet jij nog waar je was op dat moment? Wat is jouw mooiste herinnering aan Wesje, Turbo of aan beiden. Laat het ons weten in de comments. Een ieder mist het duo nog steeds! Sterkte iedereen en veel kijk plezier.

LEGENDS NEVER DIE

Vandaag is het precies 10 jaren geleden dat wij 2 trotse Surinamers kwijt hebben geraakt. De komiek Stephen Westmaas meer bekend als “Wesje” en danser Marlon Stjeward “Turbo” zijn vandaag 10 jaren geleden door een auto ongeluk komen te ontvallen. WE WILL ALWAYS REMEMBER THEM !

De komiek Stephen Westmaas meer bekend als “Wesje” en zijn neef tevens danser Marlon Stjeward meer bekend als “Turbo” van de bekende dansgroep Turbosquad zijn vandaag 10 jaar geleden door een auto ongeluk komen te ontvallen. De Show ‘Iedereen Plat’ van Stephen ‘Wesje’ Westmaas wordt vandaag voor het eerst uitgezonden op atv 12.2 om 22.00u

Shenifa Badoella
Aan wie moeten wij het nu vragen?? Het was toch vraag het maar aan wisje wesje?? Them it’s hard. Wie gaat nu de elekatra dans doen?? God look after them. Rest in peace. We love you

Victorine Denice Merkus
vadaag is 10 jaar geleden dat jij het leven liet
je was onderweg maar nickerie en ik thuis koken want mi bo sjie 😪😪😪😪 toen moest ik horen dat er een ongeval was.
nu 10 jaar verder geniet ik nog steeds van jou shows en grappen
wees gezegend daar waar je bent en moge je als een ster op ons schijnen.
“you will always be the man with mic”🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Méřřĕ RM
Haiii boiii.kijk hem zo staan.daar was ie nog in leven.en nu???? …….. Hb geen woorden maar ja jullie zijn veilig daarboven en kijken altijd naar ons als hoe wij jullie altijd in hart hebben.r.i.p wesje en turbo soso lobi matie,s

JerMo KliBed
R.I.p wesje en Turbo!!
Ondanks ik fotos en beelden hb gezien kan ik (en wil ik niet)het steeds niet geloven!!!!!!!it hurts wreeeed,kragtie aan de families,!!!!!!!!woorden schieten me te kort…………

Mireille Sang
Er is niemand als Wesje. Zijn talent is nooit geevenaard geworden. 😪

daspascool
9 jaar geleden
Wesje had een crashje.
Je bent te snel gegaan.
Je gaat te vroeg.
R.I.P.

Haidy Goedhart-Erko
gek misschien maar GOD had al een zanger tot zich geroepen (MJ). HIJ had dus nog een MC (wesje) en een danser nodig (turbo). dat stelletje is bijna kompleet. His goal will NEVER Ever Die

Sille Syl
Let’s not ask why, God surely know why Wesje & Turbo. Van het concert des leven heeft niemand een programma.

Afiso
9 jaar geleden
Rust zacht Wesje. Laat ze in de Hemel lachen.

Marijke van den Blink
8 jaar geleden
Steeds als ik naar dit liet luister krijg ik weer de tranen in mijn hart en komen ze uit mijn ogen stromen.
Want al hoe we weten dat ze der niet meer zijn blijft het voor mij nog steeds een ??????????? wachter . R.I.P brada’s Perry

Video uitvaart

nuhrisha
9 jaar geleden
@lydia505100 Neen, laten we niet over dat vreselijk moment praten. Hij is nietmeer en de details doen er nu niet toe. Ik was met vakantie in Su en ook onderweg naar Nickerie. Heb het autowrak een uur na het ongeval van dichtbij mogen aanschouwen. Geloof me, het was geen mooi gezicht. Ben nogsteeds kapot van het gebeuren en het zal nog een poos duren voordat ik hierover ben. Rust zacht Wesje, ik kan nietmeer lachen om je leuke shows.

ShannoVarsseveld
7 jaar geleden
Wesje, tis al een tijd geleden dat ik je gesproken heb. Ma mo sjie joe dalijk over een tijd als de Koning komt!!!

23mariho
9 jaar geleden
Wesje.. ik zal je missen ook al heb ik je nooit ontmoet, maar heb je shows wel bewondert op dvd van vrienden. we lagen plat van het lachen jonge. Dank je wel voor je moppen en je gezelligheid. We zijn de Here dankbaar dat je die tijd met ons op aarde hebt door mogen brengen. Zo ook de Turbo. Dat jullie in vrede mogen rusten en de Here daar boven verder aan het lachen mogen brengen. Rust in vrede lieve Wes. Rust in vrede Turbo. We zullen jullie nooit vergeten hier op aarde. En tot wederziens !

Op deze dag brengen wij u de kranslegging bij hun gedenkteken. Bekijk hieronder de live video van ATV

Wesje Turbo Suriname Wesje Turbo Suriname Wesje Turbo Suriname

Wesje Turbo Suriname Wesje Turbo Suriname Wesje Turbo Suriname Wesje Turbo Suriname Wesje Turbo Suriname Wesje Turbo Suriname Wesje Turbo Suriname