12-jarige uit Nederland vermist – politie vraagt hierbij dringend uw medewerking

Elisa Heerlen politie Nederland 1

Politie Nederland vraagt hierbij dringend uw medewerking. Een meisje van 12 jaar is vermist. Deel het bericht met een ieder zodat ze snel, gezond en wel, weer thuis kan komen.

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de vermissing en haar gegevens en deel het met een ieder!

Bericht van vermissing:

De politie in Nederland vraagt hierbij uw hulp om uit te kijken naar de 12-jarige vermiste Elisa. Zij is sinds gistermiddag (dinsdag 21 december 2021) vermist vanuit #Heerlen. Als u haar ziet neem dan contact op via 0900-8844.

Wie heeft de 12-jarige Elisa uit Heerlen gezien? De politie in Basisteam Heerlen – Limburg roept iedereen op om naar het jonge meisje uit te kijken. Veel over de vermissing is niet bekend maar het is duidelijk dat men zich heel veel zorgen maakt.

Signalement:

Het meisje is tussen de 1.60 en 1.65 meter lang. Ze heeft halflang bruin haar. Ze had, voor het laatst gezien, een zwarte spijkerbroek en een zwart t-shirt aan met daarover een witte wollen trui. Ze droeg Hello Kitty-schoenen en droeg ook een rugzak bij zich.

Delen please

Elisa Heerlen politie Nederland 1