Video – VP Bravo gaat Surinaamse drieling ‘adopteren’

bravo drieling Nederland Suriname

Bigi Bravo gaat voor de drieling Pandooi- Reyme zorgen

Bekijk het schattige filmpje waarin de held van veel mensen in Suriname laat zien waar hij goed in is: Voor Surinamers zorgen. Helpen jullie mee met een bipup voor de VP? P.s. Adopteert hij ook volwassenen? #wevragenvooronzebuurvrouw

Kevin Pandooi en Altagracia Reyme werden een paar maanden geleden in 1 klap een gezin van 7. Ze hebben toen namelijk een gezonde drieling erbij gekregen. Vrouwenarts Fernando Rigters hielp hen daarbij, hij werd geassisteerd door zijn crew in het ‘S Lands Hospitaal Suriname. Het was overigens zijn EERSTE drieling!

Het jonge koppel, de 31-jarige Kevin Pandooi en de 30-jarige Altagracia Reyme zijn nu mama en papa van Furalcia (9) en Kelicia (7) en van de drieling  Fayth, Kievencio en Furgilio. De VP heeft zojuist aangekondigd dat hij in ieder geval de komende 5 jaar voor de drie kleintje gaat zorgen.

Bekijk de video en geef het door aan belangstellenden.

Lees ook onderstand bericht met meer foto’s en video’s:

Video & foto’s – Kevin en Altagracia trotse jonge ouders van drieling in Suriname