Onze Kishen Singh is plotseling uit ons midden gegaan – video foto’s

Kishen Singh Nederland Suriname Nickerie

Why my brother?

Een zeer droevig bericht. Er is een eind gekomen aan het jonge leven van Kishen Singh uit Suriname. Velen kenden hem als Papoe. Hij laat zijn familieleden en vrienden vol ongeloof en verdriet achter. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en video en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familie en alle nabestaanden heel veel kracht en sterkte met dit plotselinge en veel te jonge verlies.

RIP my brother
Kan het helemaal niet geloven
You’ll forever be missed
Those special memories of you will always bring a smile

Overleden

Kishen Singh
Ook bekend als Papoe

Hij woonde aan de Pisang Kapokweg 167 te Nickerie
De begrafenis zal plaatsvinden op donderdag 23 december 2021. Meer informatie volgt nog

In de media: Het ontzielde lichaam van Kishen Singh is door zijn familie aangetroffen in een kanaal, niet ver van zijn woning, te Nickerie – Suriname. Familie en vrienden waren naar hem opzoek gegaan. Hij was die bewuste nacht niet thuis gekomen. Het is niet niet duidelijk wat er is gebeurd. De politie onderzoekt de zaak. Later meer in het officiële politiebericht

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s condoleances en video. geef het door aan belangstellenden.

Kishen Singh Nederland Suriname Nickerie Kishen Singh Nederland Suriname Nickerie Kishen Singh Nederland Suriname Nickerie Kishen Singh Nederland Suriname Nickerie Kishen Singh Nederland Suriname Nickerie