Video – Het zware leven van meneer Arnold – 1 voor 12 Suriname

Meneer Arnold 1 voor 12 Suriname Nederland Paramaribo

“Ding knobbel kong moro biggie”. De zeldzame aandoening is zichtbaar veel en veel erger geworden. We vragen de mensen die geloven in God om aub voor meneer Arnold in gebed te gaan.

Het leven voor meneer Arnold wordt steeds zwaarder. Hij vertelt, Meneer Vismale, directeur van 1 voor 12 Suriname, over zijn verdriet en pijnen.  Bekijk de video: Let op de beelden zijn hartverscheurend. Houdt u daar rekening mee. Luister naar zijn verhaal en geef het door aan een ieder. Samen staan we sterk, lieve mensen.

Directeur Louis Vismale bracht een bezoek aan meneer Arnold Troenokarijo. Thuis trof hij de man aan in bed. Zijn toestand was zichtbaar verslechterd. Niet alleen zijn huidaandoening is vele malen erger geworden maar ook zijn gesteldheid.

Meneer geeft aan dat hij niet eens meer uit bed kan. Hij is pas ontslagen uit het RKZ ziekenhuis in Paramaribo. Hij zou geopereerd moeten worden, maar de artsen willen het risico niet nemen. De directeur ging bij hem langs met wat spullen. O.a. een levensmiddelen pakket en een envelop met inhoud.

Extra info:

Meneer Arnold 1 voor 12 Suriname Nederland Paramaribo
Troenokarijo lijdt aan de zeldzame ziekte neurofibromatosis, die zich uit in knobbels over zijn gehele lichaam. Hoewel de ziekte niet besmettelijk is, leidt Troenokarijo een teruggetrokken leven. Troenokarijo heeft de knobbels sinds hij een kleine jongen is. Hij zat in de derde of vierde klas van de lagere school toen de juf hem naar huis stuurde. “Ze zei tegen me dat ik mazelen heb opgelopen, maar dat was het niet. De ziekte is nooit weggegaan en de laatste tien jaren verergerd.”

Bekijk de video. Laten we niet vergeten om voor hem te bidden:

Bekijk ook een eerder bericht over meneer Arnold en meer info over zijn zeldzame aandoening:

Video – 52-jarige Arnold uit Suriname lijdt aan de zeldzame ziekte neurofibromatosis

Deel deze video met anderen in Nederland en in Suriname. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

Bekijk ook andere gerelateerde berichten:

Video – Geld voor uitvaart 8-jarige Vandraisha Libretto – 1 voor 12 Suriname

Video – Hulp gevraagd voor deze twee Surinaamse kindjes – 1 voor 12

Video – Het trieste leven van mevrouw Rosalina en zoon uit Paramaribo – 1 voor 12

Video – “Ik heb al jaren geen contact met mijn moeder” – 1 voor 12 Suriname

Video – Gezin Sobnath ziet het leven niet meer zitten – 1 voor 12 Suriname

Video – “Ik heb baarmoederhalskanker” – 1 voor 12 Suriname

Video – “Ik kon mijn kindje niet opereren” 1 voor 12 Suriname

Video – Het trieste verhaal van Monique – 1 voor 12 Suriname