Man dood na botsing te Kwatta -autobestuurder had drank op – Politie Suriname

Politie Suriname matadien Nederland Paramaribo cover Kwatta

Heel erg dit: Zou dit anders aflopen als de 22-jarige bestuurder NIET had gedronken?

Hierbij het officiële politiebericht omtrent een dodelijke aanrijding aan de Kwattaweg te Paramaribo. Een 50- jarige man is tragisch om het leven gekomen nadat hij tegen een auto reed met een bestuurder die alcohol had gedronken. Bekijk het bericht om precies te weten wat er is gebeurd. Bekijk ook de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. Geef het door aan belangstellenden. Wederom een familie in diepe rouw gedompeld. Wij van FamilieNieuws wensen hen power met dit jonge verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Politie Suriname schreef: Bromfietser dodelijk aangereden aan de Kwattaweg. De 50-jarige Sorinderkoemar Matadien is in de nacht van zondag 19 december op maandag 20 december na te zijn aangereden door een personenauto aan de Kwattaweg komen te overlijden.

De politie van het bureau Kwatta kreeg van het Command Center de melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets, waarbij er sprake was van persoonlijke ongelukken. Daar aangekomen werd de bromfietser ter hoogte van pand no.778 met verwondingen in bewusteloze toestand op het wegdek aangetroffen. Bij aankomst van de ambulance vertoonde Sorinderkoemar geen teken van leven meer.

Een arts stelde officieel de dood van de bromfietser vast. Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer is ter obductie door de politie in beslag genomen. Volgens het voorlopig politioneel onderzoek is komen vast te staan dat zowel de bromfietser als de autobestuurder met vier mede inzittenden reden over de Kwattaweg. Zij kwamen vanuit de richting van de Derde Rijweg gaande richting de Vierde Rijweg.

Ter hoogte van de Sietaweg sloeg de bromfietser die voorreed door tot nog toe onbekende reden rechtsaf, zonder rekening te houden met het verkeer dat hem van achteren naderde. Bij die gelegenheid remde de 22-jarige autobestuurder D.G. af, botste tegen een elektrische mast en reed vervolgens de bromfietser aan met voor hem het noodlottig gevolg.

Beide voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd. De autobestuurder en drie mede inzittenden kwamen met de schrik vrij, terwijl één mede inzittende klaagde van pijn. Deze werd voor medische hulp met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Bij navraag naar de bescheiden van het voertuig riek de adem van de 22-jarige autobestuurder sterk naar inwendig gebruik van alcohol. Het rijbewijs van D.G. is hangende het onderzoek ingevorderd. Hij werd voor een schrijftest en ter ontnuchtering overgebracht naar het politie bureau.

Toen hij nuchter was, is hij voorgeleid bij de Hulpofficier van Justitie. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

Politie Suriname matadien Nederland Paramaribo cover Kwatta

Foto binnengekomen via Facebook