Video – “Voor de buitenwereld had ik een perfect leven”

Lita Hunter uit elkaar Suriname Nederland verhuizen Paramaribo 1

Soms zie je een koppel lopen. Ze stralen “zogenaamd”. Ze leiden het perfecte leven “zogenaamd”. Vaak weten we niet hoe slecht het echt gaat met mensen en hun relaties. Want ze doen maar alsof naar de buitenwereld toe. We komen er pas achter wanneer zij daadwerkelijk uit elkaar gaan of scheiden.

Hetzelfde overkwam Lita. Ze vertelt openhartig en eerlijk haar verhaal. Ze had alles al achtergelaten in Suriname om te verhuizen naar Nederland. En toen moest ze weer alles achterlaten…Luister aandachtig naar de emotionele video en geef het door aan een ieder. Het is een boodschap en een les voor anderen. Er zijn namelijk veel mensen zoals Lita…bedankt voor het delen.

Het verhaal van Lita Gunter:

Om ons heen zien we vaker dat mensen scheiden en zien we dat relaties breken. Vaak weten we niet hoe slecht het gaat met mensen en hun relaties. We komen er pas achter wanneer zij uit elkaar gaan of scheiden. Wanneer het niet goed gaat in een relatie heeft dat een impact op iedereen. Het proces van scheiden en het natreject zijn ook heel zwaar.

In meeste gevallen zijn er ook kinderen betrokken in dit proces. Dit kan alles complexer maken dan het is.
Lita ging door dit proces en deelt haar ervaring. De impact hiervan was groot op haar en haar 2 jonge zonen. Ze deelt ook wat ze allemaal deed en welke keuzes ze maakte. 20 jaren verder blikt ze terug en brengt ons door de ups, downs en de lessen die zij geleerd heeft.

Met haar ervaring deelt zij ook woorden van inspiratie via haar eigen kanalen. Lita is bekend als “The Woman Next door”. Haar peetkind bracht mij in contact met haar, omdat hij wist dat zij ook haar bijdrage kan leveren aan de samenleving. We hopen dat deze ervaring een inspiratie kan zijn voor mensen die in dezelfde of soortgelijke situatie zijn.

Blessings.

Bekijk de ‘A life experience’ video van Vishant Poeran, To inspire, To give hope, To feed those who cannot feed themselves, to be the cure for those who are sick… Suriname, South America. “Naar de buitenwereld was mijn leven perfect – A Life Experience – Lita Gunter” Bekijk hier de video:

Bekijk de video via Facebook:

Via Youtube:

Bekijk ook een andere video met Lita:

A Life Experience is een series van video’s waarbij individuen één van hun levenservaringen delen met als doel om anderen te inspireren.

Lees ook:

Video – “Binnen 1 week zijn vader, moeder en dochter overleden”

Video – “Er is geen hartslag, je kindje is gestopt met groeien”

De moedige Dionne Jennifer Williams -Balgit is heengegaan – foto’s video’s

Video – De jonge Chelsea uit Suriname raakte besmet en heeft het bijna niet gehaald

Video – “Van het 1 kwam het ander en ik raakte zwanger”

Video – “Esten Cohen uit Suriname heeft een spierziekte”