Update: Baby Arush en zijn mama weer terug in Suriname – foto’s

baby Arush Nederland Suriname Colombia

Hierbij een belangrijke update van Eshak, Latiesha en hun lieve baby Arush Jiawan. Helpen jullie mee met de beterschapswensen voor een goed herstel?

Arush is samen met zijn mama teruggevlogen naar Suriname. Hij is nog herstellende van zijn operatie. Lees onderstaande update en bekijk de gedeelde foto’s en video van de kleine. Geef het door aan iedereen. Ook aan de mensen de hebben bijgedragen zodat hij kon vertrekken naar het buitenland. Samen staan we sterk!

Beste mensen, beste donateurs, Op 15 December j.l zijn Arush en zijn moeder terug gereisd naar Suriname. Arush maakt het goed en is herstellende van de operatie. Onze hartelijke dank richting de heer Navin Tikaram die de volledige kosten van de terugreis op zich heeft genomen.

Onze dank ook aan mevr Asha Mahabir die de donaties alhier heeft gecoördineerd. Verder wil ik mevr. Gloria Bottse van Tra Fas’ De bedanken voor haar tomeloze inzet. Zij heeft tijd noch moeite gespaard om het één en ander voor elkaar te krijgen. Onze dank ook aan DNA-lid mevr. Harriët Ramdien DNA , die ook een grote bijdrage heeft geleverd zodat Arush naar Columbia kon vertrekken.

De heer Rayeed Nasibdar uit Nederland heeft ons in contact gebracht met mevr. Gloria Bottse.
Onze dank voor zijn ondersteuning.

Mevr. Shantie Jiawan, onze lieve zus, heeft vanuit Nickerie de actie op touw gezet.
Mijn hartelijk dank daarvoor! Verder wil ik alle donateurs die op welke wijze dan ook hun bijdrage hebben geleverd hartelijk danken.

Mede door uw steun is het mogelijk geweest om Arush naar Columbia te sturen zodat hij daar de behandeling kon krijgen die nodig was voor zijn herstel.
Eshak, Latiesha en Arush Jiawan.

baby Arush Nederland Suriname Colombia baby Arush Nederland Suriname Colombia baby Arush Nederland Suriname Colombia

baby Arush Nederland Suriname Colombia baby Arush Nederland Suriname Colombia

Lees ook:

Help! Surinaamse baby moet met spoed medische hulp krijgen – foto’s