Onderneemster dood aangetroffen aan de Kwattaweg te Paramaribo – Politie Suriname

vrouw Nederland Suriname bakkerij kwattaweg paramaribo

Wat erg dit. De vrouw stond in de buurt bekend als een hardwerkende vrouw

Bekijk hier het officiële politiebericht om te weten wat er precies is gebeurd. De vrouw die dood is aangetroffen is een onderneemster. Ze runde een bakkerij aan de Kwattaweg te Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden kracht en sterkte toe.

Politie Suriname schreef:

Het ontzielde lichaam van de 50-jarige Zhenjie Yang werd door de verhuurder in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 december in een woning aan de Kwattaweg Paramaribo aangetroffen.

De politie van het bureau Kwatta koerste na verkregen melding voor onderzoek naar de locatie. Daar aangekomen betraden zij de woning binnen en troffen de vrouw in haar slaapkamer liggend op haar rug op haar bed aan. Zhenjie vertoonde geen teken van leven meer.

Om de hals van de vrouw troffen de wetsdienaren een kleine baddoek aan. Het vermoeden bestaat dat de vrouw door misdrijf om het leven is gebracht. De ingeschakelde arts stelde de dood vast, waarna de politie het ontzielde lichaam van Zhenjie ter obductie in beslag heeft genomen.

Het onderzoek moet nog uitwijzen wat de eigenlijke doodsoorzaak is. Rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten zijn belast met het verder onderzoek. Nadere berichtgeving volgt.

Note: Volgens ooggetuigen is de vrouw aangetroffen in haar woning waar zij ook een bakkerij runde. “Ze was een hardwerkende vrouw”.

Foto is een voorbeeldfoto