Jongedame tragisch om het leven gekomen – liftster weggelopen – Video’s – Politie Suriname

Tahira Etnel Kimberly verkeer Nederland Suriname politie Paramaribo cover

Wederom een familie in diepe rouw. Een jong leven verloren RIP Tahira. Helpen jullie mee met de condoleances?

Meerdere mensen zijn gewond geraakt. Opmerkelijk is dat een onbekende mede-inzitster/liftster is weggelopen na het ongeval. Bekijk hier het officiële politiebericht omtrent de dood van een jongedame in het Surinaamse verkeer. Lees wat er precies is gebeurd en bekijk de volledige identiteitsgegevens van het jonge slachtoffer. Bekijk ook een video van het ongeval. Wij van FamilieNieuws wensen de familie heel veel kracht en sterkte met dit plotselinge en veel te vroege verlies.

Politie Suriname schreef: Ontzielde lichaam verkeerslachtoffer Tahira Etnel afgestaan

De politie van het bureau Nieuw-Amsterdam heeft in opdracht van het Openbaar Ministerie het ontzielde lichaam van de 22-jarige Tahira Etnel inmiddels afgestaan aan de nabestaanden. Tahira kwam in de middag van donderdag 16 december na een verkeersongeval aan de Pronkweg te overlijden.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat Tahira kort voor de aanrijding met een witgelakt voertuig met vier mede inzittenden reed over voornoemde weg. Zij kwamen vanuit de richting van Nieuw Amsterdam en gingen in de richting van Meerzorg. Bij het beschrijven van een bocht verloor de autobestuurster de controle over de besturing van het voertuig, waardoor zij op de berm belandde en tegen een elektrische mast botste. Het voertuig sloeg vervolgens over de kop en belandde in de langs de weg lopende goot.

De drie mede inzittenden, M.F. (22), T.F. (7), en K.B. (24) moesten medisch worden behandeld. De vierde mede inzittende is een mevrouw die een lift kreeg. Na het ongeval verliet deze vrouw vermoedelijk uit schrik de locatie zonder haar personalia achter te laten.

Het voertuig dat Tahira bestuurde is ook door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

Tahira Etnel Kimberly verkeer Nederland Suriname politie Paramaribo cover

Bekijk hier wat video’s: