Video – “Ik mis mijn dochtertje Cherylee Manhoef” foto’s

Cherylee Manhoef Suriname Paramaribo Nederland vader militair 1

Een hartverscheurend en eerlijk interview met de mama van Cherylee uit Paramaribo. Ze moet het jaar afsluiten zonder haar baby. De kleine Cherylee Manhoef werd door haar vader vermoord. De militair maakte ook een einde aan zijn eigen leven. 

Hoe gaat het nu met haar mama? Ze vertelt alles. Ze geeft antwoord op een paar stevige vragen. Over haar dochtertje, haar vader….en het moment… Heeft ze hem vergeven? Luister naar het indrukwekkende interview. En geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen mama en de hele familie extra veel sterkte de komende dagen. Helpen jullie mee met de sterkte wensen?

In januari van dit jaar werden we in Suriname opgeschrikt door de dood van de 8-jarige Cherylee Manhoef. Het meisje werd vermoord door haar vader. Daarna maakt hij een eind aan zijn eigen leven. Dagenlang hebben we gezocht naar het meisje. Ze was vermist..en de gemeenschap werd gevraagd om mee te zoeken.

We zijn bijna een jaar verder. STVS de Straat heeft een gesprek gehad met de moeder van Cherylee, Sigourney Sibelo. Ze stelden haar de vraag: Hoe heeft u dit proces verwerkt. Mama Sigourney gaat uitgebreid in op de vraag.

Eigenlijk weet ze nog steeds niet waarom hij het heeft gedaan. Ze heeft hem wel vergeven. Waarom? Ze moet verder met haar leven en ze kan niet leven met blokkades. Bekijk hier de video en bekijk ook de eerder gedeelde foto’s, video’s en berichten over de trieste gebeurtenis. Sterkte

Lees ook de eerder berichten en de vele gedeelde foto’s:

Cherylee Manhoef Suriname Cherylee Manhoef Cherylee Manhoef Suriname Cherylee Manhoef Suriname moeder dochter Suriname vermist militair Suriname

Bekijk hier wat video’s van de uitvaart:

Mijn prachtige dochter Cherylee Manhoef is overleden – foto’s video’s

Video – “Ik heb zoveel pijn. Mijn enige dochter Cherylee Manhoef”

Video – Lichamen Donovan en Cherylee Manhoef aangetroffen – politie Suriname

Ook lichaam vermiste Cherylee Manhoef aangetroffen

Video – Tweeling broer van militair Donovan Manhoef vertelt zijn verhaal

Video – ‘We hadden dit nooit verwacht’. Opa over de dood van zijn kleindochter

Video – Reactie gemeenschap op dood vader en dochtertje