Onze collega Waldi Poniran is gisteren tragisch heengegaan – Update Politie Suriname – foto’s

Waldi Poniran Devnan Suriname Nederland Paramaribo 1

We hebben bijna allemaal de beelden van het bizarre ongeval op de Wijdenbosch brug in Suriname gezien. 17 mensen zijn gewond geraakt, waaronder 5 politieambtenaren. Lees de uitgebreide update van de politie! 

1 persoon is helaas overleden. Waldi Poniran. Hij mocht maar 54 jaar worden. Hij was man van Sadirah en papa van Vanity en Johnathan. Hij was ook een collega. Bekijk de condoleance van zijn werkgever Devnan Agenturen en de overige gedeelde foto’s en video’s. Geef het door aan belangstellenden. We wensen de collega’s veel kracht en sterkte toe. En uiteraard wensen we zijn gezin, familieleden en vrienden heel veel sterkte met dit plotselinge verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Scroll helemaal naar beneden om de update van de politie te lezen. 

Met droefheid in onze harten, vervullen wij directie en personeel van Devnan Agenturen en Devnan Papier, onze droevige plicht bekend te maken dat van ons is heengegaan onze medewerker/collega Salesman, de heer

Waldi Poniran
Bij ons bekend als Pae

Hij overleed in de leeftijd van 54 jaar
De uitvaart wordt nader bekend gemaakt

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden.

Waldi Poniran Devnan Suriname Nederland Paramaribo 1

Waldi Poniran Devnan Suriname Nederland Paramaribo 1 Waldi Poniran Devnan Suriname Nederland Paramaribo 1

Waldi Poniran Devnan Suriname Nederland Paramaribo 1

Lees hier de update van politie Suriname:

Zeventien slachtoffers van wie vijf politieambtenaren die betrokken zijn bij de zware aanrijding op woensdag 15 december op de voet van de Wijdenboschbrug, werden voor medische hulp door de ambulance afgevoerd naar de RGD-poli te Meerzorg en de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De 54-jarige Waldy Poniran kwam door de opgelopen verwondingen kort na het ongeval ter plekke te overlijden.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek kwam naar voren dat er bij deze zware aanrijding in totaal zestien voertuigen inclusief een politiemotorfiets en een politieauto zijn betrokken. De licht tot zwaar beschadigde voertuigen zijn naar de berging van twee sleepbedrijven weggesleept.
De veroorzaker van deze aanrijding, de 47-jarige DAF truckbestuurder F.N. reed met een groot aantal houtblokken als vracht vanuit de richting van Meerzorg gaande in de richting van Paramaribo. Naar zeggen van F.N. hebben de remmen zich bij het afdalen van de brug begeven. Hierdoor kwam hij eerst in botsing met een sleepvoertuig die doende was een defect voertuig van de brug te slepen. Vervolgens kwam hij in botsing met de overige voertuigen die zich nog op de brug bevonden.

Kort voordat hij bij de voet van de brug was, kwam hij wederom in botsing met een personenauto die de voet van de brug reeds was gepasseerd. De overleden autobestuurder Poniran reed pal achter dat voertuig, gevolgd door het politiedienstvoertuig met de drie vrouwelijke politieambtenaren. De truckbestuurder ramde het voertuig van Poniran en bij die gelegenheid werd zijn voertuig ter hoogte van de reel samen met die van de politie meegesleurd naar de linkerzijde richting de Van ’t Hogerhuysstraat. Hierna kwam de DAF truck tot stilstaand op het voertuig waarin Poniran was gezeten, met voor deze bestuurder het noodlottig gevolg.
Alle slachtoffers die verschillende letsels en fracturen hebben opgelopen, verkeren buiten levensgevaar. Het is vooralsnog niet bekend hoeveel slachtoffers na medische behandeling uit de ziekeninrichting zijn ontslagen. Het is niet uitgesloten dat er operatief zal worden ingegrepen bij de vrouwelijke politieagent die bekneld zat in het dienstvoertuig.

De truckbestuurder F.N. is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs, welke in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie is ingevorderd. Hij werd eveneens als de overige slachtoffers afgevoerd naar de SEH. Het vrachtvoertuig is hangende het onderzoek door de politie ter herkeuring in beslag genomen. De verkeersunit van regio Paramaribo is belast met het verder onderzoek.

Lees ook onderstaand bericht om de foto’s en video’s van het ongeval te bekijken:

Man tragisch overleden na bizar ongeval op de brug – politie Suriname – foto video’s