Suriname’ s jongste ondernemer start buurt bibliotheek – Video en foto’s

Zion buurtbibliotheek Suriname Paramaribo Nederland 0

Een jongen op trots op te zijn. Helpen jullie mee met het poweren van Zion? 

Bekijk het prachtige bericht, video en foto’s over de 9-jarige Zion. En geef het door aan iedereen: Hij is namelijk een hele leuke bibliotheek gestart met boeken voor kinderen. Let op: Hij heeft ook een paar boeken voor de volwassenen. Hier worden we allemaal blij van toch? Goed van jou Zion, we zijn ontzettend trots op je. Ps Dit is een bericht uit onze nieuwe categorie en Facebook pagina Surinaamse Ondernemers

Onderstaande schreef Zion op zijn Facebook pagina:
Hallo, Ik ben Zion, 9 jaar oud en zoals je misschien al weet heb ik een Buurt Bibliotheek. Daar heb ik boeken om (voor)te lezen voor kinderen vanaf 3 jaar tot ongeveer 15 jaar. Ook voor de volwassenen heb ik een paar boeken. Niet veel hoor, maar die kunnen ook eens bij mij komen kijken. Dan weten zij ook wat wij doen.

De meeste boeken van mij zijn geschikt voor de leeftijd dat je nog op de basisschool zit en het eerste jaar van je vervolg Onderwijs. Ik kan ongeveer aangeven voor welke leeftijd een boek is, maar dat is ook afhankelijk hoe goed je zelf al kunt lezen of wat jij leuk vindt om te lezen. Grappige-, dunne – , half dikke- , spannende- , strip- , of avonturen boeken, het is er allemaal.

Ook een paar “doe-boeken”. Wil je bijvoorbeeld weten hoe je een keer kinderen kunt schminken voor
een feestje of welke leuke ideeën er zijn voor een kinderparty? Ja?…oké, dan heb ik daar ook een
boekje voor. De meeste boeken die ik heb zijn verhaalboeken. Door veel te lezen, leer je ook steeds beter praten en kun je als kind beter uitleggen aan de volwassenen wat je graag zou willen. Je algemene kennis wordt daardoor ook groter en je hebt dan makkelijker een onderwerp voor een spreekbeurt.

Bekijk de prachtige foto’s en video. En geef het door aan iedereen:

ZIONS BUURTBIBLIOTHEEK SURINAME OPGERICHT DOOR ZION 9 JARIGE SURINAME JONGSTE ONDERNEMER SUPPORT HEM. Blijdschapweg nr 10

Zion buurtbibliotheek Suriname Paramaribo Nederland 0 Zion buurtbibliotheek Suriname Paramaribo Nederland 0 Zion buurtbibliotheek Suriname Paramaribo Nederland 0

Zion buurtbibliotheek Suriname Paramaribo Nederland 0 Zion buurtbibliotheek Suriname Paramaribo Nederland 0 Zion buurtbibliotheek Suriname Paramaribo Nederland 0 Zion buurtbibliotheek Suriname Paramaribo Nederland 0 Zion buurtbibliotheek Suriname Paramaribo Nederland 0