Ryan vermist in Nederland. Help mee zoeken

vermissing Nederland Ede

Gaarne dit bericht delen met een ieder! De 28-jarige Ryan Jahangier is vermist in Nederland. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent zijn signalement en deel het met iedereen! Ryan, waar ben je? Ga aub naar huis.

De 28-jarige Ryan Jahangier is sinds vorige week vermist in Nederland – Ede

Signalement:

De 28-jarige Ryan is sinds vrijdag 10 december 2021 08.00 uur vermist. Hij is het laatst gezien aan de Halte in Ede. Hij is vertrokken in onbekende richting. Hij is te herkennen aan zwart golvend kort haar en een zwarte baard/snor en zwarte wenkbrauwen. Ryan is 183 cm lang, heeft een normaal postuur en een buikje.

Gegevens
Naam: Ryan Jahangier
Huidige leeftijd: 28
Lengte: 183 cm
Haarkleur: Zwart
Oogkleur: Bruin
Geslacht: Man

Heb je meer informatie maak contact

Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Tips kun je ook doorgeven via het nummer 085-0606225

vermissing Nederland Ede