Onze brada Roy Ristie wordt ZATERDAG in Suriname begraven – video – foto’s

Roy Ristie Suriname Nederland Amsterdam Paramaribo

Hij is nu voor eeuwig herenigd met onze lieve ma en pa. Helpen jullie mee met de condoleances?

Gisteren is het stoffelijk overschot van Roy Ristie vanuit Nederland naar huis gevlogen. Naar Suriname. Zijn begrafenis zal ZATERDAG, 18 december 2021, plaatsvinden in Paramaribo. Bekijk het bericht afkomstig van zijn zussen. Let op: Men krijgt de gelegenheid om afscheid van hem te nemen te Mata Gauri. Bekijk het bericht met alle details van de uitvaart, foto’s en video’s en geef het door aan een ieder. Wij van FamilieNieuws wensen zijn zussen, kinderen, familieleden en vele vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.

Wij buigen ons voor de wil van de Almachtige

Overleden,
Onze enige, unieke en levenslustige broer

Roy Hardy Ristie

Geboren 22 oktober 1953
Overleden 3 december 2021

Roy, nu ben je in het eeuwige licht herenigd met onze ma en pa

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart. Kijk ook naar de overige gedeelde foto’s, video’s en condoleances.

Roy Ristie Suriname Nederland Amsterdam Paramaribo

Roy Ristie Suriname Nederland Amsterdam Paramaribo Roy Ristie Suriname Nederland Amsterdam Paramaribo Roy Ristie Suriname Nederland Amsterdam Paramaribo Roy Ristie Suriname Nederland Amsterdam Paramaribo

Roy Ristie Suriname Nederland Amsterdam Paramaribo Roy Ristie Suriname Nederland Amsterdam Paramaribo Roy Ristie Suriname Nederland Amsterdam Paramaribo

Roy Ristie Suriname Nederland Amsterdam Paramaribo Roy Ristie Suriname Nederland Amsterdam Paramaribo Roy Ristie Suriname Nederland Amsterdam Paramaribo Roy Ristie Suriname Nederland Amsterdam Paramaribo Roy Ristie Suriname Nederland Amsterdam Paramaribo

Roy Ristie Nederland Suriname Paramaribo televisie presentator Amsterdam 1 Roy Ristie Nederland Suriname Paramaribo televisie presentator Amsterdam 1 Roy Ristie Nederland Suriname Paramaribo televisie presentator Amsterdam 1

Lees ook:

Nederland neemt afscheid van Roy Ristie – Uitvaart in Suriname – foto’s video’s