Ernstig zieke muzikant in Suriname over zijn strijd met UWV Nederland – video

Clarance muzikant Nederland verzekering uwv ziek Suriname Paramaribo

Het trieste verhaal van een zieke muzikant uit Nederland in Suriname

De Nederlandse Clarance leeft in Suriname maar is letterlijk aan het lijden. Hij is ernstig ziek en heeft geen idee hoe hij verder moet. Hij vraagt een ieder om zijn brief te lezen en te delen met een ieder. Bekijk ook de uitgebreide video van zijn vriendin, leerkracht Francis. Het gaat overigens niet alleen om hem maar ook om andere mensen die vanwege issues met het UWV in de problemen zijn geraakt. Deel daarom zijn brief met een ieder zodat het de juiste instanties kan bereiken. Wie weet kan hij ook wat ondersteuning ontvangen. Alvast bedankt

Clarance schreef: Mijn  oneerlijke strijd tegen het UWV.

Lieve vrienden, mag ik een paar minuten van jullie tijd vragen zodat jullie mijn verhaal kunnen lezen?
Helpen jullie mee ons streefdoel te halen? Klik op de link als u wilt/kunt doneren, elke 1€ maakt het verschil om onderdak veilig te stellen en dringend nodige pijnmedicatie te kunnen kopen: Scroll helemaal naar beneden om de fundraising te bekijken. Of klik:
https://gofund.me/fa4e6abf

Wij strijden óók voor diegenen die zich door één of andere reden niet kunnen laten horen en misschien in soort gelijke situatie zitten. Wij hopen dat ons verhaal eindelijk door de media wordt opgepakt. Al zal ik moeten strijden voor gerechtigheid met mijn laatste adem….wij zijn geen nummers, wij zijn mensen.
Stel je eens voor dat dit jou zou overkomen…

Wij zijn al Strijdend vanaf 22 December 2018, onterecht WIA ingetrokken door U.W.V , dus al zolang zonder geld en tevens ernstig ziek, vanaf krukken naar rolstoel en nu bijna 3 jaar “opgesloten” in mijn huis, 3 jaar bedlegerig, mislukte rug prothese operatie, hernia erbovenop, ziektes en alle onderliggende lichamelijke problemen (zie foto’s) zorgen ervoor dat ik elke dag vreselijk hard moet werken om niet toe te geven aan de S.L.E. en de heftige pijn. Ook ik heb intussen moeten ervaren hoe het is om Corona te hebben gehad. Na 3 dagen was het dan ook echt kantje boord. We dachten dat het over en uit was, mede door de al kritische toestand van mij. Gelukkig kan en mag ik het nog na vertellen maar dan wel met kortademigheid en flinke vermoeidheid na elke beweging. Dat neem ik op de koop toe.

Het was kennelijk mijn tijd nog niet om te gaan. In m’n hoofd en lijf ga ik de strijd aan met alle bijwerkingen van dien. De heftige zware pijnmedicatie morfine wat soms niet eens verkrijgbaar is en als het gevonden is ….dan is het niet te betalen, dat samen met o.a. de Prednison maken de strijd ook nog eens lastiger. Deze strijd zou al meer dan genoeg moeten zijn al is dit al te veel. Ik cq niemand zou de strijd met het U.W.V. niet eens moeten hoeven voeren in deze hoedanigheid. Het is gewoonweg misdadig waar het U.W.V. mij en míjn “gezin” doorheen laat gaan.

Ik was al jaren afgekeurd vanwege mijn rug. Na een herkeuring maar zonder mij gezien te hebben goed te keuren. Instinctief wist ik al dat er dingen niet klopte. Onder andere mijn E.e.g. onderzoek dat in één keer was kwijtgeraakt. Als er grondig onderzoek was gedaan zouden al deze onderliggende ziektes al aan het licht moeten zijn gekomen. Dus hoe in hemelsnaam durf je als U.W.V. te beweren dat er ook nog eens geen verandering in mijn gezondheid is?!!! Terwijl het lichamelijk nog veel slechter ging dan toen ik volledig werd afgekeurd. Terwijl dit ook nog eens online is aangegeven bij mijn uwv waar ik plots ineens geen toegang meer tot had. Dus ook de berichten die ik had gestuurd dat het lichamelijk slechter ging waren dus plots allemaal verdwenen. Ondertussen was ik al 2 x opgenomen in het ziekenhuis. U.W.V. wist ook dat ik nimmer meer in staat was tot werken, op deze manier kon ik dus totaal geen kant meer op.

Wellicht was hun hoop dat ik de pijp uit zou gaan, dat zou natuurlijk weer een flinke uitbetaling schelen. U.W.V. heeft mij bewust achtergelaten om door de wolven te worden opgevreten en dacht al helemaal niet dat ik vanuit Suriname een advocaat zou vinden voor mij te vechten voor mijn Recht. Ik was altijd in de veronderstelling dat het UWV er juist voor mensen zoals ik zou zijn. Tijdens deze strijd voor mijn recht werd door het U.W.V. constant de spelregels veranderd. Het hele doel was dus uiteindelijk om ervoor te zorgen dat ik uit de bestanden gewerkt moest en zou worden. Koste wat het kost!! Helaas is mijn wilskracht daar te sterk voor U.W.V. Zwart op Wit staan alle onderzoeken van mijn kant!! Er kon pas vreemd genoeg na ongeveer 1,5 jaar weer online opnieuw WIA worden aangevraagd, gedaan maar omdat mijn zaak nog werd behandeld kon mijn nieuwe aanvraag geen doorgang vinden. Voor alles bestaat er wel weer een regel uitgevonden door het UWV maar natuurlijk wel in het nadeel van de cliënt. Wat een oneerlijke strijd zeg,

“de Gigantische staatsreus Goliath” alias U.W.V. tegen “de zieke David” alias Clarance van der Schaaf.

Nee hierdoor laat ik mij niet klein maken. Als ik die zo ernstig ziek is, niet eens in aanmerking kom voor (herstel) WIA, Wie in hemelsnaam dan wel? Zelfs na 2nd opinion word duidelijk aangegeven dat mijn ziekte(s) aandoeningen objectiveerbaar zijn. Ik weet….Gerechtigheid bestaat wel degelijk dus ik geef de strijd niet op!! Er is nog zoveel meer wat ik kan vertellen…maar dit wilde ik voor nu even kwijt!!

Ondertussen moet ik blijven vechten om niet dood te gaan.
Zonder de hulp van echte Vrienden en Vrienden diegene die het echt menen met ons waren we nooit tot hier gekomen…dat zullen wij nooit vergeten, een zeer grote eervolle Dank jullie wel!! We zijn er nog lang niet maar de strijd gaat door! Met hulp van de samenleving wordt alles toch net iets draaglijker.
Door deze onmenselijke situatie hebben wij al 3 jaar geen kerst, oud en nieuw, verjaardagen andere feestdagen kunnen vieren maar ondanks alles wensen wij iedereen toch fijne feestdagen toe.

Blessnesness, Clarance©GoedDoen2021
#diaspora #media #help #fundraiser #gofundme #donate #regering #PowNed #Minister #nieuws #ATTENTION #Rutte #kamervragen #radar #SP #BartvanKent #courant #journalist #waterkant #telegraaf #AD #metronieuws #volkskrant #humanrights #mensenrechten #hetparool #Financieeldagblad #RTL #Trouw #NederlandsDagblad

(Ps: Medelijden komt niet in mijn woordenboek voor. Dit verhaal heeft nogal lang geduurd om te schrijven maar volgens mij ondanks alle medicatie redelijk gelukt. Excuses voor de eventuele schrijffouten.)

Bekijk de video van vorig jaar:

Lieve allemaal,

wat als dit jou zou overkomen?!! Mijn naam is Francis Graves. Ik ben de vriendin van Clarance. Samen hebben wij deze brief opgesteld in de hoop dat er spoedig hulp komt. Wij proberen er alles aan te doen dat we niet op straat komen te staan.

Wil je ook een donatie doen? Klik onderstaande link:

Lees ook:

Video – Het trieste verhaal van een zieke muzikant uit Nederland in Suriname

Video – Het verhaal van Clarance van der Schaaf – Countrymusic in Suriname

Het verhaal van Clarance van der Schaaf uit Nederland in Suriname – foto’s en video’s