Militair en jeugdige omgekomen in het verkeer – politie Suriname foto’s

politie Suriname verkeer Nederland Paramaribo Nickerie

Nog meer familieleden in diepe rouw gedompeld na een dramatisch weekend in Suriname.

2 mensen zijn tragisch overleden. Het betreft een jeugdige van amper 17 jaar en een militair van 21 jaar. Bekijk het uitgebreide en officiële politiebericht met de volledige identiteitsgegevens van de slachtoffers. Geef het door aan belangstellenden. We wensen de nabestaanden veel sterkte met dit tragische verlies

Politie Suriname schreef: De 17-jarige Mario Shewraj en de 21-jarige Raoel Maharajee zijn in de ochtend van zondag 12 december in het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nickerie komen te overlijden.  Dit tweetal raakte in de late avond van zaterdag 11 december op de kruising van de Walther Hewitt- en de Skrivinankotistraat betrokken bij een aanrijding met een personenauto.

Wetsdienaren van de Verkeersunit van Regio West die inspeelde op de melding van de aanrijding troffen partijen op voormelde locatie aan. De bromfietser en duorijder die zwaar lichamelijk letsels opliepen werden met de ambulance
afgevoerd naar het MMC. Beiden werden ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, alwaar zij in de ochtend van 12 december het leven lieten. Onderzoek wees uit dat de autobestuurder J.J. (33) over de Walther Hewittstraat
reed, terwijl de bromfietser met duorijder over de Skrivimankotistraat reden. De bromfietser verleende daarbij geen voorrang aan de autobestuurder met als gevolg de aanrijding.

Het is vooralsnog niet duidelijk wie de bromfiets bestuurde. De autobestuurder die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol. De Verkeersunit van regio West is belast met het onderzoek van deze aanrijding.

politie Suriname verkeer Nederland Paramaribo Nickerie

Danny Shewraj Suriname Parmaribo Nickerie Nederland

Lees ook:

Onze 17-jarige Danny Shewraj is zeer tragisch heengegaan in Suriname