Heeft mijn zwangere vriendin misschien een ander? – Anoniem Suriname

anoniem Nederland Suriname vriendin zwanger baby advies tips relatie

We hebben vaker brieven gehad van vrouwen die in de steek zijn gelaten door hun man tijdens de zwangerschap maar nu hebben we een brief gekregen van Naresh. Hij is radeloos. Laten we hem helpen.

Zijn vriendin is net zwanger maar ze wil niets meer met hem te maken hebben. Doen alle zwangeren zo? Hij snapt er niets van en vraagt om advies. Lees zijn brief en geef het door aan anderen wellicht kan iemand hem helpen. Wat moet hij doen om samen met haar te genieten van de zwangerschap? Wat denken jullie ervan?

Relatie tips gevraagd. Delen met onze volgers uit Nederland en Suriname

Goedendag Denise, zou u mijn verhaal anoniem willen delen met de volgers. Ik ben op het moment echt even een beetje radeloos. Ik zou juist moeten genieten van alle nieuwe dingen in mijn leven, maar in tegendeel ben ik aan het stressen. Het zit namelijk zo:

Ik ben Naresh en ik ben met Soenita. We zijn niet getrouwd maar Soenita is zwanger van mij. Nu net een maand of 2. Ik ben heel blij met de zwangerschap. Is ons eerste kind. We zijn beiden nog geen 30. Zij is van plan om de baby te houden, maar nu komt het probleem: Het lijkt alsof ze niets meer van mij wil weten. Ze doet heel erg afstandelijk en we zien elkaar bijna niet meer.

Ik wil graag wat advies. Ook van andere vrouwen. Is dit normaal voor vrouwen die net zwanger zijn? Of moet ik me zorgen maken. Ik ben ook zo bang dat ze misschien verliefd is geworden op iemand anders. We wonen niet samen, maar ik wil dat wel. Ik wil alles met haar. Ik wil samen met haar genieten van deze zwangerschap.

Maar ze negeert me totaal. Als ik thuis bij der ga praat ze helemaal niet met me. Ze stuurt me weg. Als ik bel neemt ze niet op en ze appt me helemaal niet terug. Ze is gewoon online. Ze gaat ook gewoon op Facebook. Ze geeft me gewoon geen antwoord.

Ik wil der juist bijstaan nu met der zwangerschap maar ze stoot me af. Ik wil zo graag iets voor haar en onze baby betekenen. Waarom doet ze zo? Wat kan het zijn? Ik wil zo graag doorgaan met deze relatie. Ik wil samen met haar ons kind opvoeden en werken aan onze toekomst. Maar hoe kan ik haar helpen als ze zo doet.

Ik weet het niet daarom vraag ik de mensen hier om advies. Ik ben een jongen die nu juist voor zijn vriendin wil zorgen maar ze geeft me de kans niet. Moet ik geduld hebben? Moet ik haar met rust laten of moet ik gewoon accepteren dat ze me niet meer wil en misschien een ander heeft? Ik weet het niet. Ik hoop op jullie advies. Bedankt alvast! Groeten van Naresh

P.S. Wil je ook advies over je privéleven? Stuur ons jouw verhaal en we publiceren het gratis voor je! Je mag het ook appen naar +31685421200

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. 

Lees ook andere gerelateerde oude nieuwsberichten/verhalen:

Anoniem – Ik ben tijdens mijn vakantie in Suriname zwanger geworden van een 15-jarige jongen

Ik wil niet zwanger worden van mijn man – anoniem Suriname

Zijn vrouw uit Suriname wilde onze relatie verstoren – en nu ben ik zwanger – Anoniem Nederland

Is die dame echt zwanger van mijn man? Anoniem Paramaribo

Ik heb stiekem hormonen gebruikt uit Suriname en nu ben ik zwanger van een drieling – anoniem Nederland

Ik ben 7 weken zwanger en de dokter ziet niets – anoniem Paramaribo

Mijn dochter is zwanger en ik wil dat ze het weghaalt – anoniem Suriname

Terwijl mijn man op vakantie was in Paramaribo heeft zijn tweede vriendin me uit zijn huis gezet – terwijl ik zwanger ben Anoniem Suriname