Video – “Esten Cohen uit Suriname heeft een spierziekte”

Nederland beperking power vrouw Suriname Paramaribo

Een belangrijke video om te beluisteren en te delen met een ieder voor bewustwording!!

Luister naar het indrukwekkende levensverhaal van Esten Cohen. Ze heeft een boodschap voor ons allemaal, maar ook voor de beleidsmakers. Ze is geboren met een lichamelijke beperking maar ze heeft ervoor gekozen om zichzelf hier niet door te laten beperken! Esten is echt een powerwoman. We kunnen veel van haar leren. Ook als je geen beperking hebt. Bedankt voor het delen, kanjer.

Esten is geboren met een lichamelijke beperking. Ze heeft zich nooit afgevraagd: “waarom ik?”, omdat zij net als elk ander mens de vrijheid heeft gehad om zichzelf te ontwikkelen. Ze heeft daarom geprobeerd het beste van te maken.

Er waren natuurlijk ook tegenslagen en situaties die minder prettig waren voor haar, maar desondanks heeft ze nooit opgegeven. Esten werkt, ze schrijft en is ook spoken word artiest. Ze heeft in het verleden ook een bijzondere bijdrage middels haar spoken word geleverd aan het project “Wees een Held en Meld”, een campagne van de Kinder- en Jongerentelefoon in Suriname.

Zij houdt ervan om te leren en dat doet zij dagelijks en wil dit ook voortzetten. Indien er mensen zijn die een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van Esten, dan zou dat haar heel blij maken. Mijn vrienden Anvit, Ashween, Moreno en Ruiz vraag ik meteen via dit medium voor support.
In haar life experience heeft Esten ook een boodschap voor zowel de samenleving als mensen met een beperking.

Bekijk de ‘A life experience’ video van Vishant Poeran, To inspire, To give hope, To feed those who cannot feed themselves, to be the cure for those who are sick… Suriname, South America.
“Ik laat mij niet limiteren door mijn fysieke beperking – A Life Experience – Esten Cohen”. Bekijk hier de video:

Bekijk via Facebook:

Bekijk de video via Youtube

Bekijk ook:

Video – “Van het 1 kwam het ander en ik raakte zwanger”

Video – De jonge Chelsea uit Suriname raakte besmet en heeft het bijna niet gehaald

Video – “Het leek alsof hij sliep en zijn lichaam was nog warm”

De moedige Dionne Jennifer Williams -Balgit is heengegaan – foto’s video’s

Video – “Er is geen hartslag, je kindje is gestopt met groeien”

Video – “Ik moest naar Curaçao en Nederland, in Suriname was ik al opgegeven”

Video – “Binnen 1 week zijn vader, moeder en dochter overleden”

zwanger Suriname video Tania

A Life Experience is een series van video’s waarbij individuen één van hun levenservaringen delen met als doel om anderen te inspireren.