Man valselijk beschuldigd door stiefdochters in Suriname

stiefdochter vader Nederland leugen Suriname

Heel erg dit. Je zou maar onschuldig opgesloten zitten omdat je stiefdochters zeggen dat je hen hebt gebruikt. Dat overkwam de 38-jarige Otmar. 1 van hen was boos omdat ze niet op zijn telefoon mocht. Hoe verzin je zoiets? Gelukkig zijn er rechters. Bekijk het bericht en geef het door aan anderen.

We geloven bijna altijd het kind in dit soort gevallen, maar ook de kinderen zijn niet altijd even eerlijk. Je kunt letterlijk iemand zijn leven kapotmaken met zo een leugen. Kunnen jonge meisjes dit ongestraft doen? Nee? Hoe moet je ze dan straffen? Of is dat de taak van de ouders?

Surinaamse stiefvader vrijgesproken. Hij werd door zijn stiefdochters beschuldigd van intiem misbruik. De 38-jarige Otmar is afgelopen vrijdag vrijgesproken door de rechter in Suriname. Otmar werd door zijn twee stiefdochters beschuldigd van intiem misbruik

Er was niet voldoende bewijs geleverd om de zaak hard te maken. Tevens heeft 1 van de dochters tijdens de zitting toegegeven dat ze heeft gelogen. Otmar die een tijdje in de gevangenis heeft gezeten maar al in voorlopige vrijheid was gesteld is nu vrijgesproken van de gehele ten laste legging.

Er kwam al eerder naar voren dat de meisjes hun stiefvader dit aan hebben gedaan omdat ze wilde dat hij de gevangenis in moest. Volgens zijn raadsman hebben de meisjes gezegd dat hij hun intiem heeft aangeraakt, maar dat klopt achteraf dus niet, volgens 1 van de meisjes.

Het meisje vertelde ook dat haar zusje boos was op Otmar omdat ze niet op zijn telefoon mocht. Er ontstond een woordenwisseling en toen kwam het woord, de leugen dus, eruit. Goed bewijs of het daadwerkelijk is gebeurd, is er niet dus Otmar mag zichzelf een vrij man noemen.

Helaas zijn het niet altijd leugens. Bekijk onderstaande gerelateerde berichten:

Meisje uit Suriname verklaart dat stiefvader haar ook van achteren heeft misbruikt

Meisje uit Suriname vertelt hoe ze misbruikt werd door broer terwijl stiefvader toekeek

Meisje vertelt klasse juf dat stiefvader haar gebruikt en misbruikt – politie Suriname

Vader vermoedt dat dochtertje in Paramaribo is misbruikt door stiefvader toen moeder op vakantie was naar Nederland

Stiefvader uit Suriname gaf zijn stiefdochtertje de pil om niet zwanger van hem te worden

10-jarige uit Suriname overgoten met kokend water – moeder en stiefvader verdacht van kindermishandeling

Meisje uit Suriname krijgt baby en HIV van stiefvader na de dood van haar moeder

23-jarige Vince bekent moord op stiefvader Anthony Cabenda in Suriname

Huilende stiefdochters uit Suriname vertellen wat hun misbruikende stiefvader hen heeft aangedaan