Melanin Magic doet wonderen met haar Surinaamse “Cookie oil” foto’s video’s

Melanin Magic Cookie Oil Nederland Suriname Paramaribo Surinaamse ondernemers 1

Hebben jullie ook in de rij gestaan voor de Cookie Oil? Olie voor op je “koekje”, het maakt het fris, gezonder en ook lekkerder. Een heerlijke uitvinding voor de vrouw, maar ook voor de man. 

“De Cookie oil doet wonderen”. Dat zeggen de vele mensen die het product al geprobeerd hebben. De afgelopen dagen was het megadruk voor de deuren van Melanin Magic in Paramaribo. Iedereen wil de Cookie oil uit Suriname hebben. Ook de vraag vanuit Nederland is groot. Geweldig om te zien hoe goed een ‘Sranan sani’ het doet.

Maar wat doet het eigenlijk? Check het bericht voor meer informatie, foto’s, video’s en REACTIES van gebruikers. Geef het door aan iedereen. P.s. Mannen, het is ook een leuk kerstcadeautje voor je vrouw. Of het werkt? Daar ga je zelf achter komen. We zijn benieuwd naar jullie reacties en willen het uiteraard ook zelf proberen. En we zijn ook benieuwd naar Natasha, de Surinaamse ondernemer. Wat wij bijzonder vinden is dat ze een puur en bekend Surinaams product zoals redi katoen, naar een ander niveau hebben gebracht.

Dit is een bericht van onze Facebookpagina: Surinaamse ondernemers. Like ons snel!

Melanin Magic schreef het volgende over haar nieuwe olie op haar Facebook Pagina:

Wat is Cookie Oil/ Wat doet Cookie Oil/ Hoe gebruik ik Cookie Oil/Wat is de prijs/ Hoeveel zit er in een flesje?
Lees ff mee

1. Wat is Cookie Oil?
Het is een Biologische/ Medicinale intieme Olie voor vrouwen, met als hoofdingrediënt Redi Katun Olie, verder zitten er ook (intieme)kruiden ( lees bladeren) in die o.a werken op de intieme prikkels ( let wel; dit werkt bij een ieder anders)- u hoeft er niet perse super opgewonden van te worden. De Cookie Oil heeft een zoete geur, en daarvoor gebruiken wij huidvriendelijke en biologisch geteelde geuroliën.

2. Wat doet Cookie Oil?
Cookie Oil voorkomt/ verhelpt vrouwelijke infecties zoals, witte vloed, jeuk, droogte, en onprettige geurtjes, het werkt hydraterend, en het voedt en verzorgt de huid rondom haar ‘koekje’. Cookie oil kan ook als glij-middel worden gebruikt, omdat het zorgt voor een intieme stimulans, waardoor de meeste vrouwen extra genot ervaren bij het gebruik van de Cookie Oil tijdens de omgang

3. Hoe gebruik ik Cookie Oil
Cookie Oil mag dagelijks worden gebruikt, nadat u uit bad komt. 1x pompje is voldoende, smeren op uw ondergoed of inlegkruis, en tussen de intieme lippen. Tijdens de omgang mag het gebruikt worden als glijmiddel.

4. Wat is de prijs?
De Cookie Oil kost Srd 150,-

5. Hoeveel zit er in een flesje?
100 Ml

*Bepaalde intiem woorden moesten we vervangen. We hopen dat u het wel snapt

P.s. Ze hebben ook heel veel andere producten. hun Lichaams-verzorgingsproducten bevatten geen schadelijke stoffen en chemicaliën. Ze worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals oliën en kruiden, afkomstig uit Suriname.

Ga zelf maar kijken. Ze zijn te vinden op de hoek van Kasabaholoweg – Herminakondrestraat Paramaribo. Laat je ons weten hoe het was?

Bekijk wat gedeelde foto’s en video’s:

Melanin Magic Cookie Oil Nederland Suriname Paramaribo Surinaamse ondernemers 1 Melanin Magic Cookie Oil Nederland Suriname Paramaribo Surinaamse ondernemers 1 Melanin Magic Cookie Oil Nederland Suriname Paramaribo Surinaamse ondernemers 1 Melanin Magic Cookie Oil Nederland Suriname Paramaribo Surinaamse ondernemers 1

Melanin Magic Cookie Oil Nederland Suriname Paramaribo Surinaamse ondernemers 1 Melanin Magic Cookie Oil Nederland Suriname Paramaribo Surinaamse ondernemers 1 Melanin Magic Cookie Oil Nederland Suriname Paramaribo Surinaamse ondernemers 1

“Kennis is macht, maar alleen wijsheid is vrijheid.”
Delen is lief