Video – Toepi uit Suriname zat vast in Nederland en raakte daarna verslaafd

Toepie ondernemer Suriname 1

Helpen jullie ons mee met het feliciteren van Toepi. Ze is namelijk helemaal clean!

“Hoe het is begonnen? Mijn ‘vrienden’ hebben het me aangeboden”. Ze zat op de AMS en “nam een kans naar Holland, mik wan monie”. Samen met haar vriend besloten, maar hij nam die kans niet. Zij wel. En toen zat ze vast. Ze was 21 jaar toen ze begon te roken. Ze kreeg van alles aangeboden van matties, zelfs pilletjes en ze nam het aan. En raakte verslaafd. Bekijk de nieuwe video van de prachtige Toepi uit Suriname en geef het door aan een ieder. Een video met een belangrijke boodschap. Bedankt voor het delen van jouw eerlijke levensverhaal, je bent een inspiratie Toepi!

Nu gaat het goed met haar, heel goed. Maar dat is anders geweest. Ze besloot een paar jaar geleden samen met haar toenmalige vriend een kans te nemen. Foe mik wan monie. Haar ‘liefhebbende’ vriend haakte af. maar zij deed het wel. Het mislukte.

Ze kwam terecht in de gevangenis. In Nederland. Toen ze eruit kwam ging het bergafwaarts met haar en toen begon ze te roken. Grielda GoJo, meer bekend als Toepi, is in gesprek met SBS 6 de straat. Bekijk de openhartige video met haar levensverhaal en geef het door aan iedereen. Het is een prachtige video met een verhaal en een duidelijke boodschap.

Nu je toch hier bent. Bekijk ook deze video: