Video – Jonge Surinaamse moeder zoekt hulp

moeder Suriname Nederland video hulp

“Sinds mijn huis afgebrand is slaap ik bij verschillende mensen. Al moet ik soms met een lege maag en een glas water naar bed, ik zorg er wel voor dat mijn kind kan eten.”

Ze liep even naar de winkel en kreeg een telefoontje van de buren. Ze ging snel naar huis en zag alleen maar rook en vuur…ze viel direct flauw. Alles was weg. Een meneer beloofde haar dat hij haar zou helpen, maar de oplichter heeft haar flink voor de gek gehouden. Luister naar het verhaal van mevrouw Anita uit Suriname. Geef het door aan een ieder. Wellicht zijn er mensen die deze hardwerkende alleenstaande moeder kunnen bijstaan.

Anita Gauri zit diep in de problemen. Haar woning aan de Celebusweg te Houttuin is afgebrand. De jonge moeder woonde daar met haar tienerdochter. Ze heeft vanuit de gemeenschap wat hulp gehad, vlak na de brand. Mensen hebben spontaan een bijdrage geleverd nadat het bericht op Facebook kwam.

Op een gegeven moment vertelde mevrouw dat alles goed zou komen en dat ze geen donaties meer nodig had want haar werd beloofd dat de woning wederom opgebouwd zou worden. Een meneer zou haar helpen met alles. Nu is ze vele maanden verder maar er is niets van terechtgekomen. Ze vraagt daarom de gemeenschap om hulp via TBN Prime Alert

Luister naar de noodoproep van mevrouw Anita in onderstaande video en geef het door aan iedereen. Samen staan we sterk lieve mensen. Wil je contact maken met mevrouw Anita? Dat kan op het telefoonnummer: +5978572508.

moeder Suriname Nederland video hulp