Onze mama Ollie Fräser uit Suriname is heengegaan – foto’s

CBB Suriname mama Olgalina Fräser Olly Nederland

Mama, grantangi en tot ziens

Hierbij maken de kinderen van Olgalina Fräser haar overlijden bekend. Velen kennen haar als Ollie en ze was weduwe van Emile Kohinor en gepensioneerde van CBB Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart en geef het door aan belangstellenden. Bekijk ook de gedeelde foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en alle overige diep bedroefden veel sterkte met dit verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Want wij hebben geen hogepriester, die niet kan mede voelen met onze zwakheden, maar een, die in alle dingen op gelijke wijze (als wij) is verzocht geweest, doch zonder te zondigen.
Hebreeën 4:15

Na een voltooid, intensief en waardevol leven nemen wij met liefde en dankbaarheid afscheid van onze moeder, grootmoeder en overgrootmoeder ons aller

“Ollie”
Olgalina Hendrika Elisabeth Fräser

Zij was weduwe van Emile Paul Kohinor en gepensioneerde van het CBB Suriname.
Ollie overleed op vrijdag 3 december, omringd door haar kinderen, op 90-jarige leeftijd.

Uitvaart

De singi neti is op woensdag 8 december van 6-7 nm. in het SPA-gebouw aan de Fred Derbystraat. Op donderdag 9 december is er, eveneens in het SPA-gebouw, vanaf 1 u nm. gelegenheid tot afscheid nemen. De rouwdienst begint om 2 u. Daarna vertrekt de stoet naar Marius Rust waar we Ollie ten grave zullen dragen.

Gelieve de COVID-regels in acht te nemen.

De dankbare kinderen en hun respectieve families:

Iwan
Carlo †
Erma Ilse
Margaretha (Greetje)
Humbert
Elsie †
Marijke
Ingrid †
Wilma
Dennis
Denise †

Mama, grantangi en tot ziens

Bekijk hier de gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden:

CBB Suriname mama Olgalina Fräser Olly Nederland 1 CBB Suriname mama Olgalina Fräser Olly Nederland

CBB Suriname mama Olgalina Fräser Olly Nederland CBB Suriname mama Olgalina Fräser Olly Nederland CBB Suriname mama Olgalina Fräser Olly Nederland