Nederland neemt afscheid van Roy Ristie – Uitvaart in Suriname – foto’s video’s

Roy Ristie Nederland Suriname Paramaribo televisie presentator Amsterdam 1

Velen kunnen het nog steeds niet bevatten. Roy Ristie, onze welbekende publieksvriend & media- man is overleden in Nederland. De vele condoleances en foto’s zijn het bewijs van zijn trouwe vriendschap. Hij was een vriend voor velen.

Ook Arti en Ashna Phoelsingh en Ronald Rajcomar blijven diepbedroefd achter. Zij waren zijn family by heart. Zij plaatsen deze condoleance. Dinsdag zal Roy ‘naar huis vliegen’ voor de uitvaart. Maar eerst zal er in Amsterdam groots afscheid van hem genomen worden. Bekijk de details, condoleances en nieuwe video’s. Bekijk ook een video van zijn zoon Quintis Ristie. Geef het door aan iedereen. Wij van FamilieNieuws wensen al zijn vrienden, familieleden en overige nabestaanden veel power. Helpen jullie mee met de condoleances?

Roy Ristie, Met liefde en respect kunnen wij nu alleen jouw markant en inspirerend leven gedenken. Wij zijn intens bedroefd, maar vol goede herinneringen aan de wijze waarop jij leefde en altijd raad schonk. . Nu staan wij ineens dagen stil en machteloos, want plotseling ben je er niet meer! Altijd blijmoedig en recht door zee, onze ‘Suriname Overzee’. Niet te bevatten dat jij nu ineens alleen op ‘Avontuur’ bent gegaan, en je ons vooraf je eigen ‘Breaking News’ niet heb aangekondigd. Royyyyyyyyyyyyy, ‘Man van het Feestje’, waka bun.

Love Arti Phoelsingh, Ashna Phoelsingh en Ronald Rajcomar

Bekijk meer gedeelde foto’s en video’s. Geef het door aan belangstellenden in Suriname en Nederland

Bekijk hier eerst de details omtrent het afscheid in Nederland:

Roy Ristie Nederland Suriname Paramaribo televisie presentator Amsterdam 1

Roy Ristie Nederland Suriname Paramaribo televisie presentator Amsterdam 1 Roy Ristie Nederland Suriname Paramaribo televisie presentator Amsterdam 1 Roy Ristie Nederland Suriname Paramaribo televisie presentator Amsterdam 1 Roy Ristie Nederland Suriname Paramaribo televisie presentator Amsterdam 1

Roy Ristie Nederland Suriname Paramaribo televisie presentator Amsterdam 1 Roy Ristie Nederland Suriname Paramaribo televisie presentator Amsterdam 1 Roy Ristie Nederland Suriname Paramaribo televisie presentator Amsterdam 1

Het overlijden van Roy Ristie heeft veel mensen in Zuidoost tot ver daarbuiten diep geraakt.
Daarom zijn er nu overal mensen spontaan bezig met iets te organiseren om hem te eren en te herdenken.
Roy’s zakenpartner en maatje Roshnie vertelt wat er allemaal gaat gebeuren, het programma, waar en wanneer je het condoleanceregister kan tekenen en ook wanneer en waarom Roy in Suriname begraven zal worden.

Een berichtje van zoon Quintis Ristie:
Soms moet je de toekomst gewoon op je af laten komen.
Één berichtje van een persoon kan al genoeg zijn om je kracht en positiviteit te geven. God bless you all!