20-jarige zonder rijbewijs rijdt 18-jarige scholier dood – politie Suriname foto video

politie Suriname verkeer Bendt Nederland Paramaribo coverrr

Vanwege een waardeloos besluit om achter het stuur te stappen is nu iemand anders zijn zoon, brada, niffo, geliefde en mattie kwijt

Lees hier het officiële politiebericht omtrent de tragische dood van een 18-jarige scholier.  Gewoon ineens weg van deze aarde terwijl hij in de bloei van zijn leven was. Bekijk het bericht, de foto’s en bekijk een video. Geef het door. We wensen de nabestaanden veel power met dit veel te vroege verlies. Helpen jullie mee met de condoleances.

Politie Suriname schreef:

De 18-jarige Derrel Bendt is in de middag van dinsdag 7 december dodelijk aangereden door een personenauto aan de Verlengde Frederikshoopweg. De politie van het bureau Santodorp kreeg van het Command Center de melding
van de aanrijding en koerste naar de locatie. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren de bromfietser die geen levensteken meer vertoonde in de langs de weg lopende goot aan.

Uit het voorlopig politieonderzoek kwam naar voren dat zowel de 20-jarige autobestuurder C.J. als het later slachtoffer Derrel vanuit de richting van de Magentakanaalweg kwamen. Beide bestuurders reden de verlengde Frederikshoopweg op en gingen in de richting van de Mawakaboweg. Daarbij reed de bromfietser voor.

Ter hoogte van pandnummer no.433 zou naar zeggen van de autobestuurder C.J., de bromfietser die voorreed vermoedelijk een uitwijk manoeuvre naar rechts hebben gemaakt. Verder verklaarde de automobilist dat hij met een vrij hoge snelheid reed en de uitwijkmanoeuvre laat opmerkte. Hij probeerde ook uit te wijken naar rechts, maar zag dat de bromfietser zich op de rechter rijhelft bevond. C.J. week uit naar links om de aanrijding te voorkomen en verloor daarbij de controle over de besturing van het voertuig.

De chauffeur kwam toch frontaal in botsing met de bromfietser, waardoor beide bestuurders met hun voertuigen in de
langs de weg lopende goot belandden, met voor Derrel het noodlottig gevolg. Met behulp van de brandweer is het ontzielde lichaam van Derrel uit de goot gehaald. De ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lijk van Derrel ter obductie door de politie in beslag genomen.

Beide voertuigen zijn eveneens door de politie ter herkeuring in beslag genomen. De 20-jarige autobestuurder C.J. die niet in het bezit is van een Surinaams rijbewijs is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

politie Suriname verkeer Bendt Nederland Paramaribo 1

Bekijk hier een video van na het ongeval:

politie Suriname verkeer Bendt Nederland Paramaribo coverrr