Vrouw laat gefrustreerde man opsluiten – politie Suriname

vrouw man Politie Suriname video Nederland

Tip: Misschien is het beter om voorlopig geen intieme filmpjes te maken want vroeg of laat zie je jezelf online.

Wat denken sommige mannen wel niet? Je vrouw rammelen, geld van der willen afpakken, bedreigen met de dood en zeggen dat je haar intieme beelden online gaat gooien, lijken wel normaal te worden. Lees hier een officieel politiebericht omtrent ene Humphrey uit Paramaribo. Een relatie van 3 jaar is uitgelopen tot een drama en de vrouw haar zus en zoon zijn er ook bij betrokken. Deel het bericht met anderen en laat het meteen een waarschuwing zijn, want kun je dit soort mannen eigenlijk wel vergeven?

Politie Suriname schreef: Man aangehouden voor afdreiging, smaad, laster en bedreiging. Humphrey A. (57) is op vrijdag 3 december door de politie van het bureau Livorno op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Humphrey die een 3-jarige relatie had met een vrouw, die voorkinderen heeft, vertoonde op een bepaald moment agressief gedrag en reageerde zijn frustratie af op de aangeefster en haar kinderen. De vrouw was het gedrag van hem zat en verbrak de relatie.

Na enige tijd benaderde hij de vrouw met het verzoek de relatie weer voort te zetten en beloofde zijn agressief gedrag achter wege te laten. Zijn belofte was slechts voor korte tijd, want op donderdag 2 december liep het weer mis. Zonder
enige reden schold hij de zoon van de aangeefster uit en beschuldigde hem onnodig zijn radio te hebben gebroken. Hiervoor eiste de agressieve man geld van de vrouw.

Hij stuurde vervolgens een spraakbericht naar de zus van de vrouw. Daarbij gaf hij aan dat hij een intiem filmpje van hem en haar jongere zus op social media zou plaatsen, indien de jongere zus hem het gevraagde bedrag niet betaalde. Ook hield hij de zus voor een vuistvuurwapen te hebben, waarmee hij moeder en zoon zou neerschieten als hij geen betaling kreeg.

De zus stuurde dit spraakbericht direct door naar haar jongere zus, die vervolgens aangifte deed bij de politie.
Bij de administratie is gebleken dat er drie aangiften tegen Humphrey zijn gedaan. Het gaat in deze om aangiften van diefstal met geweld, oplichting en verduistering. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.