Jonge vader tragisch heengegaan in het verkeer – politie Suriname – foto’s

Anand Changoe politie Suriname verkeer 1

Een jonge vader, een papa. Hij was nog niet eens 40 jaar. Hij kwam van het werk en was onderweg naar huis, maar thuis komt hij niet meer. Zo een kinderdag… De crematie in MORGEN, woensdag 8 december. Meer info in het bericht. Helpen jullie mee met de condoleances?

Lees hier het officiële politiebericht om precies te weten wat er is gebeurd. Het betreft de tragische dood van een 39 jarig man in Suriname. Een 31-jarige man raakte gewond. Bekijk ook de foto’s. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden veel power toe.

Politie Suriname schreef: De 39-jarige bromfietser Anand Changoe is op zondag 5 december na een aanrijding met een andere bromfietser aan de Ramdath Tewarieweg ter plaatse overleden.

De politie van het bureau Paradise kreeg omstreeks 19.10 uur de melding van een aanrijding tussen twee bromfietsen op voornoemde locatie. Bij aankomst van de wetsdienaren vertoonde Anand geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

De andere bromfietser Hemchand B. (31) liep een fractuur en andere letsels op en is met de ambulance afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nickerie. Hij is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

Onderzoek wees uit dat beide bromfietsers op voornoemde weg in tegengestelde richtingen reden. Op een bepaald moment kwam Anand door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van zijn tegenligger Hemchand met als gevolg de botsing.

Het ontzielde lichaam van Anand is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de afdeling Verkeer van regio West.

Anand Changoe politie Suriname verkeer 1

Anand Changoe politie Suriname verkeer 1

anand Changoe Suriname Politie