Live video uitvaart – Moeder Mena en zoon Matheüs in Paramaribo – foto’s

moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0

Zijn uitvaart werd geannuleerd omdat zijn moeder ook het leven liet. En nu worden Moeder en zoon tegelijkertijd en naast elkaar begraven. Dubbel verlies voor de familie. Helpen jullie mee met de condoleances?

Live video – Op dit moment nemen familie en vrienden afscheid van hun geliefde Matheüs Poetisi en zijn moeder Mena Poete. Speciaal voor de mensen in Nederland en Suriname, die er niet bij konden zijn, is er een livestream. Je kunt het hier bekijken. Bekijk ook de indrukwekkende DRONE beelden en de foto’s. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familie en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken

We nemen afscheid van
Onze zeer geliefde moeder

Mena Carmen Poete

Geboren 10 februari 1936
Overleden 26 november 2021
In de leeftijd van 85 jaar

&

Onze broer

Matheüs Poetisi

Geboren 3 december 1967
Overleden 17 november 2021
In de leeftijd van 53 jaar

De uitvaart vindt zaterdag 4 december 2021 plaats te Paramaribo. Bekijk onderstaande foto voor meer informatie

Bekijk hieronder de foto’s van de uitvaart en de live video ervan. Geef het door aan belangstellenden:

moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0

moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0

moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0 moeder zoon Matheus Mena Poetisi poete Nederland Suriname Paramaribo 0

Bekijk hier de live video van de uitvaart:


Gaat de video niet open? Bekijk het dan hier rechtstreeks via Youtube.