Video – “Mijn familie hield van hem want het was zo een rustige jongen” – foto’s

Gloria Payne geloof Nederland Suriname

“Hij sloeg me als ik het uit wilde maken”

Video – Bekijk de indrukwekkende video van de Surinaamse Gloria uit Nederland. Ze vertelt over een hele nare periode in haar leven. Haar vriend maakte haar het leven zuur. Ze kon maar niet van hem afkomen en ergens hield ze ook gewoon van hem en vond ze het zielig voor hem. De omgekeerde wereld. Bekijk de video en geef het door aan iedereen, vooral aan andere jonge meisjes. Gloria legt namelijk uit hoe ze hier uiteindelijk uit is gestapt. Thanks for sharing. Dit is een bericht uit onze categorie “BlackNieuws”

Gloria: Ik heb besloten om deze kwetsbare video over mijn verleden op te nemen en het met jullie te delen. Ik geloof dat het iemand zal inspireren en/of bemoedigen. Misschien zijn we niet door hetzelfde heen gegaan, maar kun je jezelf wel vinden in mijn verhaal. Mijn doel met deze video is slechts om te laten zien dat je nooit moet opgeven en dat er hoop is!

Gloria heeft na jaren van mishandeling God leren kennen. Ze is opgegroeid in een typisch Surinaams gezin. Haar moeder was heel liefdevol maar best wel streng. Als het aankwam op vriendjes dan was dat echt een ‘no go’!

Op haar 14de raakte ze bevriend met een jongen. Afspreken was onmogelijk omdat haar moeder zo streng was. Pas op haar 18de accepteerde haar moeder het en kon ze normaal met hem afspreken. En mocht zo ook bij hem lang.

Haar vriendje was haar ‘veilige haven’. Daar ging het dus verkeerd vertelt Gloria. Hij was letterlijk de enige die ze om zich heen had want op een gegeven moment mocht ze van hem ook geen vrienden hebben. Ze mocht niet op Facebook zijn, geen Instagram. Ze mocht helemaal geen social media. Zo werd ze door hem gedistantieerd van mensen.

Toen ze het uit wilde maken kreeg ze zoveel klappen van hem dat ze er letterlijk migraine aan heeft overgehouden. Het lukte haar maar niet op weg te gaan. Ze koos zoveel keren voor hem. Maar ze legt uit hoe ze hier uiteindelijk uit is gestapt. Bekijk de video geeft het door aan iedereen want er zijn veel meisjes zoals Gloria. Je denkt soms dat het niet meer goed komt. Maar dat is niet zo. Kijk maar naar Gloria…

Gloria werd jarenlang mishandeld door haar vriend. Ook al wist ze dat het een ongezonde relatie was, lukte het haar toch niet om er mee te stoppen. Benieuwd wat de redenen hiervoor waren en hoe het haar uiteindelijk wél is gelukt? Check de aflevering!

Foto’s

Gloria Payne geloof Nederland Suriname
Haar man Quasim Payne heeft een prachtig boek geschreven
Gloria Payne geloof Nederland Suriname
Gloria Payne geloof Nederland Suriname
Het geluk lacht Gloria nu toe. Ze zijn ook gezegend met een kindje

Bekijk hier de indrukwekkende video van Gloria gemaakt in samenwerking met Move Stories

Ps. Ze kan ook zingen:

En je kunt ze ook volgen op Youtube: