Nederlandse Prinses Beatrix heeft corona

beatrix princes Nederland Curacao Amsterdam KLM vliegtuig

Het lijkt erop dat het coronavirus niemand overslaat. Het maakt overigens niet uit of je al twee prikken hebt gehad. 

Of 3! Net zoals Prinses Beatrix. Ze is namelijk positief getest op het coronavirus. Dat is zojuist bekend gemaakt. Ze is afgelopen week teruggevlogen uit Curaçao. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. We wensen haar beterschap. Helpen jullie mee met de beterschapswensen?

Het gaat prima met de oud-koningin. Ze laat weten dat ze alleen wat milde verkoudheidsklachten heeft. Dat was ook de reden dat ze een test heeft laten afnemen. Die is positief. De prinses heeft corona. Dat heeft de Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst zojuist laten weten.

De 83-jarige prinses, en moeder van Koning Willem Alexander, zit nu in thuisisolatie. Maandag kwam ze aan in Nederland na een werkbezoek aan Curaçao. Ze nam op zondagavond een KLM vlucht terug naar Amsterdam. Toevallig verteld tijdens haar bezoek dat ze tweemaal gevaccineerd is tegen het coronavirus en zelfs al een boosterprik heeft ontvangen.

We wensen haar beterschap