Felisinio levenloos aangetroffen in Nederlandse cel

felisinio Amsterdam gevangenis Nederland 12 cover

“Dit had nooit gemogen en nu ben ik mijn kind kwijt.”

Hij was veroordeeld tot 8 jaar cel voor het doodsteken van een man in Nederland. Vanwege zijn ziekte mocht hij niet alleen in een cel. Maar toen kreeg hij corona. Hij kreeg een aanval en niemand kon hem redden. Had zijn dood voorkomen kunnen worden? Zijn vader zegt dat het nooit had mogen gebeuren. Moet hij hier werk van maken? Bekijk het bericht, een video en foto’s. We wensen zijn familie veel power.

De 21-jarige Felisinio S. uit Amsterdam  was veroordeeld tot 8 jaar gevangenis straf. Hij zat daar omdat hij een man in Den Haag heeft doodgestoken. Een avondje uit met een 27-jarige vrouw die hij via een datingsite had ontmoet ging niet door. De avond liep volledig uit de hand gelopen toen hij voor haar deur recht tegenover een 47-jarige man stond, een medebewoner. Zijn advocaat beweert dat het gaat om zelfverdediging. Lees hier meer

De rechter heeft hem toch veroordeeld tot 8 jaar cel. Vanwege zijn gezondheidstoestand, hij krijgt epileptische aanvallen, heeft Felisinio meteen aangegeven dat hij niet alleen in een cel wil zitten. Hij was doodsbang dat hij ineens een aanval zou krijgen in zijn eentje. Hij kon namelijk zichzelf verwonden of stikken in zijn eigen tong. (Dat laatste is uiteindelijk ook gebeurd). Hij was daarom ook zelden alleen.

Maar hij kreeg niet lang geleden corona en moest daardoor alleen in een cel blijven. De bewuste avond van zijn dood zat hij aan de telefoon met zijn vriendin. Terwijl ze met hem sprak hoorde ze dat hij een aanval kreeg en aan het stikken was. Ze probeerde naar de gevangenis te bellen maar dat ging heel moeizaam

“Toen ze hem uiteindelijk vonden was hij al bewusteloos en na een half uur reanimeren gaven ze het op. Mijn zoon was dood.” Dat zegt zijn vader tegen NH Nieuws Nederland.

Felisinio had epilepsie en stikte nadat hij zijn tong inslikte, vertelt zijn vader aan de krant. Omdat hij corona had, zat hij in zijn eentje in een cel. “Dit had nooit gemogen en nu ben ik mijn kind kwijt.”

Klik hier en lees meer in het uitgebreide artikel op NH Nieuws Nederland en bekijk onderstaande video’s en foto’s over deze zaak:

felisinio Amsterdam gevangenis Nederland 1
Een berichtje van zijn vader

felisinio Amsterdam gevangenis Nederland 1

Nu je toch hier bent. Lees en bekijk dit: