Onze lieve Imro Shurman is heengegaan in Nederland – foto’s

.Imro Rudolf Shurman Nederland Suriname Amsterdam

De moeilijkste vorm van liefhebben is afscheid nemen van degene van wie je houdt

Hierbij wordt bekend gemaakt dat de zeer geliefde Imro Schurman is overleden in Nederland. Velen kennen hem als Kobi. Hij was ook werkzaam als videograaf / fotograaf. Let op: MORGEN, donderdag 2 december 2021 is de uitvaart in Amsterdam. Deze kunt u bijwonen via een livestream. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familie veel power met het verlies.

Met veel verdriet, maar vol bewondering en respect voor zijn vechtlust en doorzettingsvermogen, delen wij mede dat, na een intens en veel bewogen leven en een kortstondig ziekbed, geheel onverwachts, op 24 november2021 is overleden onze lieve man, vader, grootvader, broer en schoonbroer.

IMRO RUDOLF SCHURMAN
‘KOBI’

Geboren Paramaribo 10-11-1953
Overleden Amsterdam 24-11-2021

Uitvaart

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op donderdag 2 december 2021 in het uitvaartcentrum Yarden Amsterdam Zuidoost, Hoornboeg 1 te Amsterdam van 13:30-15:00 uur.

Na deze uitvaartplechtigheid zullen we in besloten kring afscheid nemen van “Kobi”.

Door de landelijke corona maatregelingen is het helaas niet mogelijk, voor u om deel te nemen aan dit laatste afscheid.

Mocht u verhinderd of liever niet fysiek aanwezig zijn, dan kunt u de uitvaartplechtigheid ook via een livestream bijwonen. Graag verwijs ik u hiervoor naar de website van Lieveld Uitvaart. klik hier

Wij danken u voor uw begrip.

Namens de nabestaanden:
De familie

Bekijk de gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden:

.Imro Rudolf Shurman Nederland Suriname Amsterdam

.Imro Rudolf Shurman Nederland Suriname Amsterdam

.Imro Rudolf Shurman Nederland Suriname Amsterdam.Imro Rudolf Shurman Nederland Suriname Amsterdam .Imro Rudolf Shurman Nederland Suriname Amsterdam .Imro Rudolf Shurman Nederland Suriname Amsterdam .Imro Rudolf Shurman Nederland Suriname Amsterdam

.Imro Rudolf Shurman Nederland Suriname Amsterdam .Imro Rudolf Shurman Nederland Suriname Amsterdam