Video – “Van het 1 kwam het ander en ik raakte zwanger”

zwanger Suriname video Tania

Als kind moest ze heel wat ellende meemaken. Dwars door al die ellende werd ze ook nog intiem misbruikt. Ze zocht naarstig naar liefde. Zo begint het verhaal van Tania.

Video – Tania deelt via ‘a life experience’ video van Vishant Poeran haar intense en persoonlijke verhaal. Ze werd op jonge leeftijd zwanger. En dat was niet altijd even makkelijk. Bekijk de indrukwekkende video van Tania Nooitmeer, vrouw van Ernie Roosblad. Moeder van 4 kinderen. Ze heeft ook een boodschap aan andere tienermoeders, hun familieleden en de samenleving! Geef het door aan een ieder. Thanks for sharing!

A life experience: Je bent nog een kind en je moet al heel wat ellende meemaken. Dwars door al die ellende word je ook intiem misbruikt. Zo begint het verhaal van Tania. De wereld stoot haar af, omdat ze een keuze heeft gemaakt die niet past binnen het raamwerk van de samenleving. Ze streed en ze maakte er toch het beste van en bewees de wereld dat haar keuze onverwachts was, maar toch niet slecht was.

Ze zorgde ervoor dat ze nog verder gaat. Ze wordt leraar en geeft de studenten de aandacht en liefde die zij zelf niet kreeg als student. Ze begrijpt en staat open voor gesprekken met deze leerlingen. Dat is pas een overwinning.
Tijdens de zware momenten waren er weinig die haar ondersteunden, maar het weinige was genoeg. De keuze die ze toen maakte is haar blessing en licht vandaag.

Bedankt team Mighty Woman Suriname om te ondersteunen om dit prachtig verhaal nog eens te delen met de wereld. Bedankt voor het gestelde vertrouwen.

Bekijk de ‘A life experience’ video van Vishant Poeran, To inspire, To give hope, To feed those who cannot feed themselves, to be the cure for those who are sick… Suriname, South America.
“Ik was een 17 jarige student toen ik zwanger werd – A Life Experience – Tania Roosblad -Nooitmeer, vrouw van Ernie Roosblad. Moeder van 4 kinderen”

Bekijk hier de video via Facebook:

Bekijk hem hier via Youtube:

Bekijk ook:

Video – De jonge Chelsea uit Suriname raakte besmet en heeft het bijna niet gehaald

Video – “Het leek alsof hij sliep en zijn lichaam was nog warm”

De moedige Dionne Jennifer Williams -Balgit is heengegaan – foto’s video’s

Video – “Er is geen hartslag, je kindje is gestopt met groeien”

Video – “Ik moest naar Curaçao en Nederland, in Suriname was ik al opgegeven”

Video – “Binnen 1 week zijn vader, moeder en dochter overleden”

zwanger Suriname video Tania

A Life Experience is een series van video’s waarbij individuen één van hun levenservaringen delen met als doel om anderen te inspireren.