Onze zoon is als Uroloog afgestudeerd

felicitatie uroloog Baktawar Suriname Nederland cover

Deze jongeman is afgestudeerd in Nederland. Hij mag zich vanaf nu Uroloog Baktawar noemen. Hij heeft zich verdiept in oa niersteenbehandeling en urologische kankerzorg. Helpen jullie mee met de felicitaties?

Hij wordt van harte gefeliciteerd door zijn trotse ouders, nani, partner en kinderen. Oja, op dit moment werkt hij in het AZP Paramaribo en levert een bijdrage aan de gezondheidszorg van Suriname. Ook wij van FamilieNieuws zijn trots op hem. Bekijk de prachtige felicitaties voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht.

Proficiat

Vol trots en blijdschap maken zijn trotse, ouders mede namen zijn Nani, partner, kinderen en de overige familieleden bekend dat na het succesvol doorlopen van zijn opleiding in Nederland is afgestudeerd als Uroloog. Dhr, Drs,

S.S. Baktawar

Hij is momenteel werkzaam in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en zal zijn bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van gezondheidszorg in Suriname. Bekijk onderstaande felicitaties en geef het door aan belangstellenden. 

felicitatie uroloog Baktawar Suriname Nederland cover

felicitatie uroloog Baktawar Suriname Nederland cover