Zorgelijk: Meer dan 23 duizend nieuwe besmettingen in Nederland binnen 1 dag – video

school Nederland kinderen maatregelen ziek ziekenhuis

Corona is echt een wereldprobleem! Terwijl we in Suriname steeds minder besmettingen hebben gaat het helemaal niet goed in Nederland. Vandaag zijn er weer meer dan 23.000 nieuwe besmettingen bijgekomen. Zo hoog is het nog nooit geweest! En dat aantal is nu al bijna 10 dagen achter elkaar zo hoog

Video – Het is onvermijdelijk. Er komt een vervroegde persconferentie! Het lijkt erop dat de maatregelen dan nog verder aangescherpt zullen worden. Wat zal het zijn Een total lockdown? Of misschien gaan de scholen wel sluiten, aangezien heel veel kinderen en leerkrachten besmet zijn op het moment. Een aantal scholen zijn al genoodzaakt te sluiten. Lees het bericht voor meer informatie en bekijk een aantal interessante video’s. Geef het door aan belangstellenden. Wat moet Nederland doen? Hebben de mensen nog wel trek in de maatregelen?

Een week terug zijn de maatregelen al aangescherpt. En in principe zou men pas volgende week vrijdag 3 december, de nieuwe maatregelen bekend maken. Maar dat is vervroegd. Mogelijk al naar aanstaande vrijdag. Het Demissionair kabinet zal dan bekendmaken of er extra coronamaatregelen getroffen zullen worden.

Dit komt vanwege het grote aantal besmettingen. Vandaag waren dat er 23.789. Dat is het grootste aantal sinds het begin van de pandemie. Het is al de 9de dag op rij dat er meer dan twintigduizend positieve coronatests zijn geregistreerd. Dat is zorgwekkend. Ook het aantal nieuwe corona patiënten in de ziekenhuizen is zorgelijk hoog.

Het is nog niet duidelijk welke nieuwe maatregelen er zullen komen. Afgelopen week werd zijn er al strengere maatregelen toegepast. O.a. het eerder sluiten van horecagelegenheden en detailhandels etc. En ook de supermarkten mogen niet meer open na 8 uur ’s avonds. Vanaf vandaag is de ‘anderhalve meter maatregel’ ook weer verplicht. De genomen maatregelen lijken tot nu toe toch weinig effect te hebben

De zorg heeft het ontzettend zwaar en als het zo door gaat zijn de deskundigen bang dat Nederland overgaat naar ‘code zwart’. Er zijn ook opvallend veel kinderen besmet geraakt de afgelopen tijd. Vandaar dat er iets MOET gebeuren. Het OMT is vandaag bijeengekomen en zal een besluit nemen.

Bekijk onderstaande video’s voor extra info. Geef het door aan belangstellenden: