Video’s – Verdrietige moeder Roncherello Ellis op televisie – politie Nederland

Ellis politie Nederland Suriname opsporing verzocht

Roncherello Ellis werd vlak naast zijn vrienden doodgeschoten in Nederland! 20-jaar in de bloei van zijn leven. Zijn moeder is ontroostbaar en was gisteren in de uitzending van opsporing verzocht. Bekijk de hartverscheurende video daarvan.

Er is ook goed nieuws: Er zijn heel veel tips binnengekomen na de emotionele uitzending. 2 jongens zijn opgepakt. De mogelijke schutter is amper 18 jaartjes jong. Triest toch? Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de video van het gesprek met zijn moeder, de schietpartij en de beelden van de verdachten. Iedereen bedankt voor het delen van het bericht. We wensen zijn mama heel veel power!

Een vriend werd beroofd bij geldautomaat. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de jongen, buiten het zicht van zijn vrienden, gaat pinnen. Daar wordt hij beroofd door de inzittenden van een lichtgrijze Skoda Fabia. Ze omsingelen hem, graaien in zijn zakken en delen een klap uit. De mannen gaan er daarna vandoor met zijn geld en telefoon. Daarop zet de vriendengroep de achtervolging in. Ze racen door de Rotterdamse wijk Bloemhof, achter de Skoda Fabia aan. Op de Schiltmanstraat loopt het vreselijk uit de hand. Er wort geschoten. Eén van die kogels gaat door het portier aan de passagierskant en raakt Roncherello. Hoewel zijn vrienden hem direct naar het ziekenhuis brengen, is het al te laat. Roncherello overlijdt nog diezelfde avond. 

Politie Nederland schreef het volgende vandaag: Twee Rotterdammers (18 en 23) aangehouden in onderzoek dodelijk schietincident Schiltmanstraat. In het onderzoek naar het dodelijk schietincident van maandag 11 oktober op de Schiltmanstraat, zijn twee mannen aangehouden. Een 18-jarige Rotterdammer wordt ervan verdacht schoten te hebben gelost op de auto waarin de 20-jarige Roncherello zat, die daarbij dodelijk gewond raakte. De 23-jarige Rotterdammer wordt verdacht van betrokkenheid. Onder andere tips naar aanleiding van Opsporing Verzocht, leidden tot de aanhoudingen.

Maandagavond 11 oktober vond rond 22:15 uur een gewelddadige beroving plaats bij een pinautomaat aan de Putsebocht. Daarbij werden klappen uitgedeeld en werd een geldbedrag buitgemaakt. Hierbij waren meerdere mannen betrokken. Een aantal van hen ging er in een Skoda Fabia vandoor, kort daarop achtervolgd door een Volkswagen Golf met daarin vier mannen, waaronder Roncherello. Na een korte achtervolging in de wijk Bloemhoef werd op de Schiltmanstraat even voor 22:30 uur vanaf de straat op de rode VW Golf geschoten. Roncherello werd daarbij dodelijk getroffen. Hij werd nog naar een ziekenhuis gebracht, maar overleed korte tijd later.

Een team van twintig rechercheurs doet sinds die fatale avond onderzoek naar de toedracht. Daarbij is op verschillende manieren de hulp van het publiek ingeroepen en zijn beelden van de beroving op de Putsebocht en van de schutter op de Schiltmanstraat getoond in Opsporing Verzocht. Het leverde veel bruikbare tips op die onder andere hebben geleid tot de aanhouding van de twee Rotterdammers.

Het onderzoek naar andere betrokkenen bij de beroving en het daarop volgende schietincident gaat onverminderd door. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Bekijk de video van gisteren met de beelden van de daders en luister naar zijn ontroostbare moeder:

Bekijk hier de video van net na de schietpartij:

Bekijk ook wat andere video’s:

Ellis politie Nederland Suriname opsporing verzocht Ellis politie Nederland Suriname opsporing verzocht Ellis politie Nederland Suriname opsporing verzocht

Lees ook:

20-jarige dood in Rotterdam – politie Nederland zoekt getuigen – video’s