Morgen afscheid van muzikant Alphons Heye in Nederland – foto’s

Alfons fonoe Heye Suriname Nederland Rotterdam Paramaribo

Wie heeft wel eens op de tonen van Sabakoe gedanst? Bijna iedereen..

Alfons Heye, meer bekend als Fonu, de legendarische oprichter en motor van de nog steeds populaire Surinaamse band “Sabakoe” is overleden in Nederland. Let op: Morgen, 25 november 2021, zal de uitvaart plaatsvinden in Rotterdam. Bekijk het bericht en de foto’s en condoleances voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familieleden, vrienden, alle muzikale collega’s en, in het bijzonder, zoon Randell heel veel power met dit verlies. Helpen jullie ons mee met de condoleances?

Overleden

Alphons Heye
Ook bekend als Fonu

Geboren Paramaribo 3 augustus 1954
Overleden Rotterdam 19 november 2021

In leven leider van de muziekformatie Sabakoe

“Suriname is jou dankbaar voor je werk, je strak leiderschap en het schenken van je zoon Randell als internationale muziektopper en ambassadeur!”

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden.

Alfons fonoe Heye Suriname Nederland Rotterdam Paramaribo

Alfons fonoe Heye Suriname Nederland Rotterdam Paramaribo Alfons fonoe Heye Suriname Nederland Rotterdam Paramaribo Alfons fonoe Heye Suriname Nederland Rotterdam Paramaribo Alfons fonoe Heye Suriname Nederland Rotterdam Paramaribo Alfons fonoe Heye Suriname Nederland Rotterdam Paramaribo Alfons fonoe Heye Suriname Nederland Rotterdam Paramaribo