Video – Uitvaart 8-jarige Vandraisha kost SRD 15.000 – 1 voor 12 Suriname

moeder kindje Libretto 1 voor 12 Suriname ziekenhuis Paramaribo

Triest en hartverscheurend. Mama had geen geld om het meisje naar het ziekenhuis te brengen..maar hoe gaat ze haar dochtertje begraven?

1 voor 12 Suriname heeft toegezegd de moeder financieel bij te staan. Ze vragen VRIENDELIJK of er mensen zijn die ook kunnen bijdragen. Let op: Niemand MOET, het mag. Bekijk de video oproep van de stichting en geef het door aan iedereen. Wellicht kunnen we samen het kindje een waardig afscheid geven want dat verdient ze echt wel. Rust zacht lief meisje.

Overleden

Vandraisha Jennelis libretto

Het 8-jarige kindje genaamd Vandraisha Libretto overleed op dinsdag 16 november jongsleden in het ziekenhuis te Paramaribo.  Haar 24-jarige moeder Georgilla klopte een paar dagen eerder aan bij 1 voor 12 Suriname voor hulp. Het arme kind was aan het uitdrogen. Ze liep niet, sprak niet en ze kon niet zelfstandig eten. Drinken wilde ze niet zei haar moeder in de uitzending. Er was dringend hulp nodig, ze moest acuut medisch behandeld worden. Ze werd mede dankzij de hulp van de stichting opgenomen in het ziekenhuis te Paramaribo maar helaas. Die hulp kwam te laat.

Volgens de moeder heeft het meisje een longontsteking opgelopen en kampte daardoor met ademhalingsproblemen. De uitvaartkosten om dit geliefd kindje ten ruste te leggen zijn geraamd op SRD 15 duizend. 1 voor 12 staat de moeder financieel bij en heeft al een bijdrage geleverd. Zij vragen hulp om aan het totaal bedrag te komen..

Heeft u een bijdrage voor de uitvaart van het kindje? Maak dan contact met de stichting. Bekijk onderstaande video met de oproep van Stichting 1 voor 12 Suriname. Deel het met iedereen. Want samen staan we sterk.
P.s. Bekijk daaronder de video met de eerdere oproep van de moeder.

Bekijk hieronder de eerdere video met de oproep van Georgilla Libretto. Ze is een 24-jarige moeder van 5 kinderen. Haar oudste kind. De 8-jarige Vandraisha werd al ziek toen ze net 5 maandjes oud was. Het meisje werd met de jaren zieker. Ze wilde niet drinken en op het moment van de uitzending was ze zichtbaar aan het uitdrogen. Het is directeur Louis Vismale wel gelukt om het kind op te laten nemen in het ziekenhuis te Paramaribo. Maar het was helaas te laat. Een dag later overleed ze. De voorzitter was zeer ontdaan door het nieuws, ‘het had niet mogen gebeuren’ en hij zei ook dat hij de moeder bij zal staan gedurende deze moeilijke dagen.

Bekijk hier de eerdere video van 1 voor 12 Suriname:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

moeder kind 1 voor 12 Suriname supemarkt

Lees ook:

Video – Kindje Libretto vanmorgen heengegaan – 1 voor 12 Suriname

moeder kindje Libretto 1 voor 12 Suriname ziekenhuis Paramaribo moeder kindje Libretto 1 voor 12 Suriname ziekenhuis Paramaribo

Lees ook:

Fanuel Berika doodgestoken in Nederland – Help mee voor een begrafenis in Suriname – foto’s en video’s

Moeder van 9 kinderen in nood na dood van baby – staat Suriname betaalt uitvaart

Video – De zeer emotionele uitvaart van kinderen Chivano, Orsinjo en Larissa Monjok ~ Suriname

Video – Regering betaalt uitvaart. 12 doden na horror bootongeluk Suriname

Video update- 1 voor 12 bekostigt de uitvaart van de jongens

Video – Financiële steun voor nabestaanden in Suriname

Video – Familie krijgt verkeerd en besmet lijk om te begraven in Suriname