Video – Het trieste leven van mevrouw Rosalina en zoon uit Paramaribo – 1 voor 12

moeder zoon Paramaribo 1 voor 12 Suriname

‘Soms is er niets te eten”.

Bekijk de trieste video: Huilend vertelt mevrouw Rosalina uit Paramaribo haar verhaal. Ze zou nu eigenlijk moeten genieten van het leven. Maar hoe? Ze ziet het leven juist niet meer zitten. Luister ook naar haar zoon Soeradj. Zijn dochtertje is onlangs overleden en zijn 22-jarige vrouw ligt nu in het ziekenhuis. In een coma. Hoeveel ellende kan een mens hebben? Deel de video met een ieder zodat het de juiste mensen en instanties kan bereiken. Wellicht kan iemand iets voor ze betekenen en hun leven aangenamer maken.

Aan de Parastraat nummer 43 te Zorg en Hoop Paramaribo is Stichting 1 voor 12 Suriname op bezoek geweest bij mevrouw Rosalina Dihal. De 61-jarige oma  ziet het leven niet meer zitten. Het leven valt haar zwaar tegen. Ze heeft enorme problemen. Mevrouw leeft met pijnen, ze kan geholpen worden maar ze is doodsbang.

Ze woont in een bouwvallig huis. Een houten wonen die helemaal vervallen is. Het dak lekt van alle kanten. Ze komt niet rond met haar AOV en ze is ook nog eens ziek aan haar benen. Ze heeft een zoon, maar die kan haar niet elpen. Hij heeft zijn eigen problemen: Zijn vrouw ligt nu op dit moment in coma. En onlangs heeft hij een dochtertje verloren.

Bekijk de trieste video met het gesprek. De stichting praat met mevrouw Rosalina en ze gaan ook een gesprek aan met zijn zoon. Triest en hartverscheurend om naar te luisteren..

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

Luister naar het introductie lied van 1 voor 12 Suriname:

Lees ook:

Video – Uitvaart 8-jarige Vandraisha kost SRD 15.000 – 1 voor 12 Suriname

Mijn vriendin en haar baby zijn er niet meer – anoniem Nederland

In Paramaribo gedumpte baby spoorloos – Video – blog Denise Faerber

Baby overleden nadat kat op haar gezicht gaat zitten – buitenland

Mijn dochtertje is overleden na een ongeval in Suriname, maar ik blijf haar moeder – foto’s

Moeder Irene Sandar en dochtertje Lorenza Paulus overleden in Suriname – foto’s

Video – Reactie gemeenschap op dood vader en dochtertje