Video – “Ik heb al jaren geen contact met mijn moeder” – 1 voor 12 Suriname

moeder Paramaribo 1 voor 12 Suriname

Triest dit: Jonge moeder uit Paramaribo zoekt dringend hulp!

De 20-jarige Rukshana uit Paramaribo is radeloos en heeft hulp nodig. Zij en haar man hebben 2 jonge kinderen en ze zijn straks dakloos.  Ze bracht een bezoek aan directeur Vismale van 1 voor 12 Suriname. Waar is haar familie? Ze heeft geen contact met haar moeder en haar vader wil haar niet in huis nemen. Luisteren jullie naar haar probleem en wellicht kan iemand deze jonge vrouw helpen. Geef het door aan anderen.

‘Ik ben gekomen voor hulp en ik heb geen onderdak om te blijven’.

Dat zijn de woorden van een 20-jarige moeder genaamd Rukshana Sherali uit Paramaribo. Ze kwam met haar baby langs op het kantoor van 1 voor 12 Suriname. Zij, haar man en twee kleine kinderen moeten het huis waarin ze wonen verlaten.

Ze vertelt voorzitter Louis Vismale haar problemen. Op dit moment woont de jonge moeder aan de Kasabaholoweg. De eigenaar van de woning waarin ze vertoeven wil echter geen rekening meer houden met de toestand van haar jonge gezin. Hij wil dat ze zo snel mogelijk verhuizen.

Ze wonen nu wel kosteloos in het huis. Reden waarom: Haar man werkte vroeger voor hem. Maar nu niet meer. Dus ze kunnen niet meer blijven. Beiden zijn opzoek naar werk. Bekijk de video en geef het door aan iedereen wellicht kan iemand ze helpen:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

Lees ook:

Video – Radeloze mama Renouskha zoekt hulp via 1 voor 12 Suriname voor baby Ranvier

Alleenstaande moeder uit Paramaribo vreest voor het leven van haar zieke baby – video 1 voor 12 Suriname

Video – Kindje Libretto vanmorgen heengegaan – 1 voor 12 Suriname

Video – “Ik wil mijn baby en mijn vrouw” – 1 voor 12 Suriname

Video – 19-jarige moeder laat baby zonder eten achter – 1 voor 12 Suriname

Video – “Ik kon mijn kindje niet opereren” 1 voor 12 Suriname