Onze brada Iwan Wielzen meer bekend als Poem uit Coronie is er niet meer

Iwan Poem Wielzen Suriname Coronie

Waka bung brada Poem…rust zacht!!! Te jong en veel te vroeg hij heengegaan. Iwan Wielzen meer bekend als Poem is overleden. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij wordt bekend gemaakt dat Coronmang Iwan Wielzen is overleden. Lees de prachtige condoleance van Bernhard Aboloi. Wij van FamilieNieuws wensen hen, alle familieleden, overige vrienden en nabestaanden veel kracht met dit jonge verlies

Bernhard Aboloi schreef onderstaande condoleance:

Rest in peace

Iwan Wielzen.

Te jong, te vroeg ben je heengegaan Iwan Wielzen meer bekend als Poem.
Poem is een heel vriendelijk en behulpzaam mens geweest en wist niet wat ruzie was….al op afstand kon je z’n brede lach al waarnemen. Poem z’n grootste hobby was muziek zo vormden Poem en wijlen Marcel Husband meer bekend als “Boi” jarenlang het duo die het gezellig maakte op de dansvloer op verschillende evenementen zoals verjaardag, soulparty enz.
Poem hield heel veel van zijn district en was dan ook zodra hij de gelegenheid had gelijk in Coronie te zien op z’n fiets waar hij het heel gezellig wist te maken.

Poem is een heel beleefd persoonlijkheid geweest en genoot daardoor heel veel respect bij jong en oud.
Familie vrienden en kennissen van gecondoleerd met het heengaan van Iwan”Poem” Wielzen en heel veel sterkte toegewenst in deze donkere dagen. Waka bung brada Poem…rust zacht!!!

Iwan Poem Wielzen Suriname Coronie

Iwan Poem Wielzen Suriname Coronie

Iwan Poem Wielzen Suriname Coronie