Video – Hindoestaanse PRIESTER blijkt KWAKZALVER – Undercover in Nederland

priester Hindoestaan India Nederland video undercover cover

Wauw, wauw en nog eens wauw. Hoe kun je doodzieke mensen op deze manier voor de gek houden? Of kan het toch echt waar zijn wat hij zegt? 

Bekijk hier de volledige video van de aflevering van undercover Nederland. Een Hindoestaanse priester in Nederland is op heterdaad betrapt. Laat de video meteen een waarschuwing zijn en deel het met anderen. Nee, we zeggen absoluut niet dat alle Pandits zo zijn, maar let wel goed op met wie je ‘zaken doet’. Het is niet om te lachen. Het is echt triest. Want veel mensen worden opgelicht en zijn honderden euro’s armer. En je kan niets beginnen tegen deze mensen.

In een programma van de SBS6 in Nederland gaat de bekende Alberto Stegeman in het populaire programma Undercover langs bij een Indiase Priester. Ook wel een Pandit genoemd. De Pandit vertelt dat hij met zijn drankjes. Ongeneselijke kanker en andere ziektes kan genezen

Alberto ging bij hem langs vermomd als ongeneeslijk zieke. En wat we allemaal horen is onvoorstelbaar. Bekijk de volledige aflevering hieronder. Is wreed om te horen wat deze zogenaamde priester allemaal voor praatjes verkoopt. Het erge is dat hij vermoedelijk al zoveel mensen honderden euro’s heeft afgetroggeld met zijn verhaaltjes. Of kan het toch echt waar zijn wat hij zegt?

OVER Undercover in Nederland .

Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederland blootgelegd. Dit seizoen haalt Alberto wederom zaken boven water die de verbazing te boven gaan.

Bekijk hier de volledige aflevering van: Hindoestaanse PRIESTER blijkt een KWAKZALVER te zijn | Undercover in Nederland. Geef het door aan iedereen.

Dit was het voorstukje:

priester Hindoestaan India Nederland video undercover cover