Video – De moordenaar van mijn nicht loopt vrij rond in Nederland – foto’s

Rosleny Magdalena Nederland Amsterdam Bijlmer Peter r de vries

‘Een moeder die even haar kind naar school brengt en dan zomaar wordt vermoord. Just like that. Dat overkwam de 28-jarige Rosleny. Op klaarlichte dag, midden op straat in Amsterdam Zuidoost.

En weet je waar de moordenaar is? Die loopt nog steeds gewoon vrij rond. Hoe kan dat? Lees de brief van Shulesca, haar nichtje. De familie kan haar dood maar niet verwerken. Wat moeten ze haar dochtertje vertellen? Nee, deze moord moet opgelost worden. Dat was ook de missie van Peter R. De Vries. Maar die is nu zelf ook vermoord. Zijn werk moet afgemaakt worden. Jij kunt helpen: Deel het bericht, de video’s en de foto’s met iedereen. Want dit kunnen we toch niet zo laten??? De familie heeft recht op antwoorden, haar dochtertje heeft recht op antwoorden zodat ze het eindelijk kunnen verwerken.

Onderstaande brief kregen wij van Shulesca de la Croes, het nichtje van de vermoorde Rosleny Magdalena

17 november een datum die voor altijd pijn zal doen, een datum die alle pijnlijke herinneringen naar boven haalt littekens die nooit meer zullen helen. Mijn lieve nicht Rosleny Magdalena is op een laffe en harteloze manier om het leven gebracht.

Het is nu precies 5 jaar dat ik haar moet missen, 5 jaar dat er geen gerechtigheid is, 5 jaar dat de laffe harteloze persoon die dit heeft gedaan nog vrij rond loopt, 5 jaar dat er mensen hier op aarde lopen en meer weten maar zwijgen, 5 jaar lang dat ik mijn nicht niet meer kan zien voelen of spreken, 5 jaar lang dat haar dochter geen moeder meer heeft en graag wil weten wat er met mama is gebeurd en waarom.

Zoveel woede, pijn en verdriet hebben wij nu al 5 jaar en dit jaar is het dubbel pijnlijk omdat Peter er niet meer is. Peter R. de Vries die keihard en met liefde ons heeft geholpen. Hoe kan het dat je een moeder vermoordt? Wat voor ziel heb je? Zonder gevoel zonder hart zo koud. Ik heb geen goed woord voor zulke mensen en in mijn ogen zijn de mensen die nu al 5 jaar zwijgen net zo erg. Mijn nicht verdient gerechtigheid, haar dochtertje verdient het om te weten wat er met haar mama is gebeurd. Wie wilde haar mama nou pijn doen?

Wij zijn gebroken en kapot. Ons leven zal nooit meer het zelfde zijn. Een groot stuk van onze hart is zo weggerukt en zal nooit meer helen. Rosleny was een hele gezellige, vrolijke persoon die hield van feestjes gezelligheid en leuke dingen doen met de familie. Het is een groot gemis. Ze is 24/7 in mijn gedachten. Ik ga er mee naar bed en sta er mee op . Dat er nog steeds geen gerechtigheid is maakt het nog moeilijker om dit een plekje te geven.Zoveel vragen spoken er door mijn hoofd. Maar nu 5 jaar lang geen antwoorden, dat doet pijn heel veel pijn.

Maar 1 ding is zeker: Ondanks alle pijn en verdriet die ik heb ben ik nog sterk. Ik hou me sterk. En dat kan ik met Peter in mijn gedachten. Want ik geef niet op! Ik zal door blijven vechten voor mijn nicht. Iets wat hij graag gewild zou hebben en iets wat mijn nicht Rosleny zeker weten verdient. Ik stop niet totdat de waarheid boven tafel komt. En die komt er!!

Haar nichtje
Shulesca de la Croes

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s, video’s en eerdere berichten omtrent de zaak. Geef het door aan iedereen want de waarheid moet nu echt boven water komen! Heb je tips, kun je je iets herinneren van die avond of kun je zelf niet meer slapen omdat je de waarheid weet? Spreek het uit en help de familie en het dochtertje van Rosleny zodat ze eindelijk verder kunnen.

nichtje rosleny Magdalena Nederland Peter R de Vries Amsterdam
nichtje rosleny Magdalena Nederland Peter R de Vries Amsterdam
nichtje rosleny Magdalena Nederland Peter R de Vries Amsterdam
nichtje rosleny Magdalena Nederland Peter R de Vries Amsterdam
nichtje rosleny Magdalena Nederland Peter R de Vries Amsterdam
nichtje rosleny Magdalena Nederland Peter R de Vries Amsterdam
nichtje rosleny Magdalena Nederland Peter R de Vries Amsterdam
nichtje rosleny Magdalena Nederland Peter R de Vries Amsterdam

Lees ook: