Video – 20 baby’s ‘zonder moeder geboren’-persconferentie Suriname

ziekenhuis Suriname zwanger Paramaribo video

Luisteren jullie goed: Er zijn nu al 20 zwangere besmette moeders overleden. Hun kindjes zijn gelukkig met spoed gehaald maar ze gaan zonder hun mama naar huis. Die gaan ze nooit kennen. Hartverscheurend!

Uitgebreide video: Hoe gaat het het de minister? Waren de overleden zwangeren geprikt? Het gaat slecht in Nederland, gaan we strenger worden voor vakantiegangers uit Amsterdam? Er is antwoord gegeven op heel veel vragen tijdens de gehouden persconferentie. Bekijk de video en geef het door aan iedereen.

Sterkte aan de gezinnen van de overleden moeders. We wensen ook de minister en alle andere zieken veel beterschap toe. “Voor de duidelijkheid: Niemand in Suriname wordt gedwongen om die naald te zetten. Iedereen is vrij!” Maar we willen iedereen en vooral de zwangeren erop attenderen zich te houden aan de MOHAMA regels. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Geef dat door!

Over de persconferentie: Waren de zwangeren gevaccineerd? Hoe gaat het met minister Ramadhin? Deze vraag en vele andere vragen zijn beantwoord tijdens de gisteren gehouden persconferentie. Er is gedetailleerd uitgelegd hoe ernstig de situatie is rondom de zwangeren en corona in Suriname. Inmiddels zijn er al 20 baby’s geboren met een spoedkeizersnee omdat hun mama besmet was met covid. Alle moeder zijn overleden. Een hele trieste situatie.

“De 20 moeders die zijn overleden waren allemaal NIET gevaccineerd. Ik snap nog steeds niet dat er mensen zijn die zwangere vrouwen adviseren om zich NIET te laten vaccineren. Daarmee laat je een moederloos kind geboren worden.” Dat zei drs. Asin gisteren, donderdag 18 november 2021, tijdens de Covid-19 persconferentie in Suriname.

“De demonstranten demonstreren tegen iets dat NIET bestaat”. Dat was zijn antwoord op de vraag wat hij gaat doen met de mensen die demonstreren tegen de verplichte vaccinatie. De dokter benadrukt bij deze nog even dat niemand in Suriname gedwongen wordt om zich te vaccineren. “Men moet niet luisteren naar valse berichten. Het is in de toekomst wel mogelijk dat men uitgesloten wordt om aan bepaalde activiteiten mee te doen, dit om je eigen veiligheid. Maar het besluit om het prikje wel of niet te nemen, neem je zelf.”

Er is ook gevraagd naar de gesteldheid van de minister. Hij maakt het gelukkig iets beter en is inmiddels al ontslagen uit het ziekenhuis. Hij is wel nog steeds in isolatie. Thuisisolatie dus. Het gaat niet zo goed met de cijfers in Nederland. Dagelijks een enorm hoog aantal besmettingen. December komt eraan. Dat betekent dat veel mensen vliegen van Amsterdam naar Paramaribo. Lopen we hierdoor extra gevaar in Suriname? Moet dit beperkt worden? Luister naar het antwoord. Bekijk de video. Bekijk daaronder ook de volledige persconferentie van gisteren met alle uitleg omtrent de huidige corona-situatie in ons land. Geef het door.

Bekijk hier de video. Hij speelt vanaf minuut 47:15. Het gedeelte omtrent de zwangeren:Bekijk hier de volledige persconferentie:
Video Facebook:

Of rechtsreeks via Youtube:

Bekijk hier ook een video over de nieuwe maatregelen:

Lees ook:

“Bijna alle zwangeren bij ons op de IC overlijden” Video ziekenhuis Paramaribo

Zwangere vrouwen en Covid- Lopen ze extra risico? – video’s

Video – De situatie op dit moment in het ’s Lands Hospitaal Paramaribo – CODE ZWART!

Video – Schrikbarend veel doden onder besmette zwangeren in Suriname

Besmette vrouw krijgt baby in ’s Lands Hospitaal Paramaribo – video’s