Vermist Nederlands koppel dood aangetroffen in de auto – video

vermissig Nederland Belgie auto opsporing 13

Let op: Er circuleert een FAKE fundraising. De familie laat weten dat het niet van hen komt. Deel het met een ieder! Wat zijn mensen toch harteloos. 

Het bericht van vermissing is duizenden keren gedeeld. Het ging om Eldrid en haar man Cleefio. Een koppel uit Nederland. Hun ontzielde lichamen zijn helaas gevonden. De familie is ontzettend verdrietig. Ze hebben toegekeken hoe de auto waarin ze zaten uit het water werd gevist. Bekijk de video in het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden. Sterkte aan hen allemaal.

De twee lichamen, die zijn teruggevonden in de auto die donderdagmiddag in België is opgevist, zijn geïdentificeerd als de 55-jarige Cleefio Ignacio en zijn 62-jarige echtgenote Eldrid Poulina. Dat bevestigt het Antwerpse parket. De exacte doodsoorzaak is vooralsnog onduidelijk.

De twee Nederlanders uit Curaçao wonen al jaren in België. Cleefio, die zijn vrouw afgelopen maandag ophaalde van het werk. Reed daarna niet meteen naar huis. Het is onduidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd. De twee zijn uiteindelijk in het water beland. De politie heeft hen daar gisteren teruggevonden.

Er is eerst uitwendige schouwing op de lichamen uitgevoerd om uit te vissen wat de exacte doodsoorzaak is. Alsnog zonder resultaat. Er zal nu een inwendige autopsie worden uitgevoerd.

De familie blijft achter met heel veel vragen. “Cleefio was een ontzettend rustige man,” vertelde dochter Stacy  aan de krant. “Waren ze misschien op een plek waar ze niet mochten zijn? Er waren wel al een tijdje spanningen tussen hen als koppel, maar ze waren ondertussen al 38 jaar samen. De wrevel was niet erger dan anders. En er kwam nooit geweld aan te pas.” Aldus de Belgisch krant over dit voorval.

Het zijn hun kinderen die dinsdag alarm sloegen nadat hun ouders niet waren thuisgekomen. Hun bericht op social media werd heel veel gedeeld. Een ieder leefde mee. “Ze houden ons altijd op de hoogte van wat ze doen, dus dit is niet normaal”, lieten de kinderen weten.

En toen werd hun auto gevonden. Een twintigtal familieleden van het vermiste koppel had de zoekactie de hele ochtend gevolgd. Een aantal van hen was daarvoor speciaal vanuit Amsterdam naar Antwerpen gekomen. Ze keken toe hoe de auto werd opgevist. De familie viel huilend in elkaars armen toen zij dat nieuws vernamen.

Het parket laat wel weten dat het bewuste koppel onbekend was bij justitie. Bekijk onderstaande video en gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden.

vermissig Nederland Belgie auto opsporing go fund