Surinaamse wereldreiziger, Ricky Sewpersad, uit Nederland is jarig – foto’s video

Wereldreiziger Ricky Sewpersad Suriname Nederland 1

‘Veel is veranderd door de corona. Maar hij kon gelukkig zijn land Suriname bezoeken en hij is is blij dat hij vandaag zijn 33ste verjaardag mag vieren’.

Wereldreiziger Ricky Sewpersad van Never Stop Exploring is jarig. Hij wordt van harte gefeliciteerd door FamilieNieuws. We zijn trots op hem omdat hij onze Surinaamse vlag naar zoveel landen brengt. Door de pandemie reist hij minder vaak dan we gewend zijn van hem.

Wij vroegen hem hoe het nu met hem gaat. Hij heeft niet helemaal stilgezeten. Lees het bericht en check de prachtige foto’s en video van het afgelopen jaar. Geef het door aan een ieder! Helpen jullie mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

Ricky Sewpersad
is vandaag 33 jaar geworden

We vroegen Ricky hoe het met hem gaat:

Tijdens corona heb ik veel gedaan naast het reizen. Heb mijn managers certificaat behaald en samen met mijn reisgenoot Murtaza een bedrijfje opgezet. Ook heb ik mijn metro rijbewijs behaald en zal ik binnenkort beginnen aan mijn Randstadrail opleiding in Rotterdam.
Tijdens de bizarre tijden heb ik vorig jaar alleen een autoreis gemaakt door Oostenrijk en Italië. Het reizen op zich is wel op gang gekomen alleen is er veel voorbereidend werk en verschillende maatregelen op de bestemmingen. Daarom zal ik nog op een laag pitje reizen. Mijn prioriteit was Suriname bezoeken.
Afgelopen September bezocht ik Suriname samen met Murtaza. Voor hem als Afghaan was het de eerste keer. Heb hem de mooiste kanten maar ook minder leuke kanten van Suriname laten zien. Desondanks heeft hij de warmte en schoonheid van Suriname kunnen ervaren, daar ben ik trots op. De gastvrijheid en warmte in Suriname hebben we nog steeds mede dankzij mijn zusje en broer die ik daar heb. Ook hebben wij onze prachtige natuur. Na een kort bezoek aan Suriname kwamen we terug in Nederland.
Vorig week bezocht ik Italië, Oostenrijk en Kosovo. Kosovo was voor mij een nieuwe bestemming. Mijn streven is om werelddeel Europa af te ronden. De EU landen heb ik allemaal bezocht en nu resteren er nog 7 landen. Omdat reizen nog niet helemaal soepel is zoals we gewend zijn zal ik de komende tijd proberen deze 7 Europese landen af te vinken.
Wil bij deze ook al mij volgers bedanken voor alle mooie berichten die ik steeds krijg. Velen geven aan dat ze mijn reisfoto’s, tips en blogs wel leuk vinden. Voor deze groep doe ik het ook graag. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk mensen te vertellen over onze prachtige Suriname. Economisch gaat het slecht in Suriname maar de saamhorigheid zie ik nog steeds terug. Laten we met z’n allen dit vasthouden en een voorbeeld blijven voor de rest van de wereld. Lobi voor al mijn bradas en sisas!

Bekijk de gedeelde foto’s en video:

Wereldreiziger Ricky Sewpersad Suriname Nederland 1 Wereldreiziger Ricky Sewpersad Suriname Nederland 1

Wereldreiziger Ricky Sewpersad Suriname Nederland 1 Wereldreiziger Ricky Sewpersad Suriname Nederland 1 Wereldreiziger Ricky Sewpersad Suriname Nederland 1

Wereldreiziger Ricky Sewpersad Suriname Nederland 1 Wereldreiziger Ricky Sewpersad Suriname Nederland 1 Wereldreiziger Ricky Sewpersad Suriname Nederland 1 Wereldreiziger Ricky Sewpersad Suriname Nederland 1

Wil je zijn page volgen? Klik hier: Never stop Exploring